Kruidvat Hydro Skinbooster review

Mijn moeder kocht een paar weken een een Hydro Skinbooster van Kruidvat eigen merk (0,99 cent). Ik was nogal sceptisch en had verwacht dat het niks zou doen. Integendeel: ze vond het zulk fijn spul dat ik er ook eentje heb geprobeerd. En, doet het iets?


Hierboven zie je de skinbooster. Het spul (het lijkt wel groenig, bah!) zit in een glazen buisje dat je op ongeveer de helft af moet breken. Ik vind het niet heel handig, maar hij brak in elk geval wel makkelijk. Er wordt getipt dat je een tissue moet gebruiken, maar zonder kan prima.


Hierboven staat wat de Skin Booster (zou) moet(en) doen. Het belooft een frisse oppepper voor de huid en een stralend en fris resultaat. Hmm, dat heb ik vaker gehoord. De ingrediënten zien er dan wel weer goed uit! Zink, magnesium, koper, vitamine B5.. klinkt prima!


Bovenstaand de andere ingrediënten van de Skin Booster. Volgens mij is er niet veel bijzonders aan, behalve de alcohol. Hmm, alcohol in een flesje dat voor hydratatie moet zorgen? Je kunt de mineralen terugvinden in een andere term, als je goed kijkt (zinc gluconate etcetera). Back to bussiness: de werking.


Er zit 2ml in het buisje. Dat klinkt heel weinig, maar het is zeker genoeg voor je hele gezicht, nek en hals. Het openmaken van het buisje is niet héél easy. Een draaidopje (zo'n soort parfumsample) was makkelijker geweest. Je loopt namelijk kans dat het spul over je kleding heen spat, of helemaal op de vloer belandt. Het spul ruikt best oké. Het deed me denken aan Davidoff Cool water, maar dan een beetje chemisch.


Wat ik jammer vind is dat het goedje best lang plakkerig blijft op je gezicht. Misschien heb ik het wel verkeerd gedaan, er stond 'inmasseren' en ik heb de verpakking niet héél aandachtig gelezen. Toch jammer. Verder voelt het wel echt lekker fris! Alsof je net je gezicht hebt gewassen met water en reinigingsgel.

Ik zag een dag later niet echt opvallend resultaat. Wel kan ik vertellen dat het je huid in elk geval niet vet maakt. Ik had namelijk een aantal kleine puistjes en meestal raakt mijn huid overstuur als ik nieuwe producten gebruik. Dat was niet zo. De puistjes waren zelfs een stuk minder de volgende dag. Of ik het opnieuw zou kopen weet ik niet zo goed. Het is best fris en voelt lekker, maar noodzakelijk? Neuh...

Voordelen
- De prijs
- Verkrijgbaarheid (hoewel het meestal grote filialen zijn, 'mijn' filiaal verkoopt dit (nog) niet)
- Prima geur
- Voelt lekker fris op de huid
- Niet vet
Nadelen
- Doet op lange termijn niet veel bijzonders (of je moet het wekenlang gebruiken?)
- De verpakking
- Blijft een beetje plakkerig

4 opmerkingen

 1. klinkt opzich wel fijn maar als het niet echt iets doet.. waarom zou je het dan kopen inderdaad XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Het geeft wel een lekker fris gevoel. Verder... niet doen!

   Verwijderen
 2. Heej,

  ik heb hem toevallig hier voor me liggen!! Ga hem vanavond gebruiken en hopelijk zie ik iets van resultaat!! Als dit echt werkt ga ik sowieso meer inslaan hiervan, nu het nog in de aanbieding is.

  Je review is trouwens écht heel goed en uitgebreid. Een van de betere die ik tot nog toe gelezen heb. :)

  xxx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!