AD- Mijn John Beerens favorieten

Droog haar, pluizend haar, je haar verbranden aan de stijltang... ik heb het allemaal gehad en meegemaakt. In de winter, maar ook in de brandende zon, kan je haar je nogal eens in de steek laten. Gelukkig bestaan er tegenwoordig steeds meer middeltjes en producten om je haar van de ondergang te redden. De beautywebshop JohnBeerens.com verkoopt alles wat je nodig hebt voor een schitterende bos haar, en tegenwoordig zelfs ook make-up!



BRON: http://stylessed.com/wp-content/uploads/2012/07/John.jpg

Nu denk je misschien, wie is John Beerens? Je hebt hem vast wel eens gezien in zijn programma Salon Takeover waarin hij salons hielp het hoofd overeind te houden. John heeft zijn eigen salon in Tilburg (toevallig tegenover mijn school) en bouwt aan zijn eigen imperium met zijn beautywebshop, waar zo'n beetje alles te koop is op het gebied van beauty. Je kunt er terecht voor merken als Khroma van de Kardashians, Chi en Marbert. Ik laat je hieronder mijn drie favorieten uit de webshop JohnBeerens.com zien!


BRON: http://cdn.johnbeerens.com/media/catalog/product/cache/1/image/480x480/92448abba819b96cadb1d7658226524b/26714_1.jpg


1. Royal Treatment Pearl Complex Leave-in van Chi

Heb jij last van droge en gespleten haarpunten,  weet je je haar niet te temmen en kun jij niet het juiste wondermiddel vinden? Dan is dit waar je al zo lang naar zocht! Pearl Complex is een superieure lichtgewicht leave-in treatment verrijkt met witte truffel en parels, ontwikkeld voor alle haar- en huidtypen. Pearl Complex verzorgt, voedt en herstelt gespleten haarpunten zonder het haar te verzwaren. Klinkt ideaal toch? Bovendien kun je ook een reisformaat flesje bestellen voor een klein prijsje: in de shop kost de 15ml slechts 2,88 euro.


BRON: http://cdn.johnbeerens.com/media/catalog/product/cache/1/image/480x480/92448abba819b96cadb1d7658226524b/s/i/silkklein.jpg


2. Biosilk Silk Therapy

Wie kent het bekende witte flesje van Biosilk niet? Het staat bekend als een wondermiddel voor elk haartype. Het beschermt je haar tegen de warmte van stylingproducten zoals een stijl- of krultang en werkt sterk vochtregulerend. De zijde van Biosilk Silk Therapy bevat 17 van de 19 aminozuren die van nature aanwezig zijn in het haar: herstelt beschadigde gedeeltes in het haar en creëert een gladde schubbenlaag. Ook fijn: de Biosilk is verkrijgbaar van 15 tot 350ml. Een reisformaat flesje hiervan kost 3,24 euro.

3. Khroma Beauty Khloe's Kardazzle Face Palette



BRON: http://www.beautiefull.nl/wp-content/uploads/2013/02/khloe_kardazzle_face_palette.jpg

De Kardashians staan niet alleen bekend om hun mooie vormen en pretty faces, zeker niet meer, maar ook om hun nieuwe make-uplijn: Khroma. Ik werd helemaal verliefd toen ik dit mooie paletje van Khloe zag. Het oogschaduwpalet bestaat uit 8 oogschaduws, waarvan 4 matte en 4 shimmer tinten, die variëren van een ivoren crème tint tot taupe tot een chocolade tint. Vooral de onderste laag vind ik ge-wel-dig, er zit één blush in, één bronzer en een highlighter. Alles wat je nodig hebt in één! Dit paletje kost 16,95 euro, niet veel voor in totaal elf producten.

How about you? Heb jij de beautywebshop van John Beerens al ontdekt?

1 opmerking

  1. Chi ken ik wel. Dat gebruikt mijn moeder ook in haar schoonheidssalon.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!