Barry M. Foundation Creme in white/wit 1 via Pink Lady- review

Wat was ik blij toen mijn bestelling binnenkwam van Pink Lady Make Up! Eindelijk mijn witte foundation. Ik besloot met deze te beginnen omdat die van Mac toch wel erg duur is en je met een grote fles zit -stel dat 'ie tegenvalt. Deze van Barry M kostte 8.05 exclusief verzendkosten. Is het een oplossing voor mijn melkflessenhuid?


Ik vind de verpakking van Barry M. niet geweldig. Dat is natuurlijk persoonlijk, het kan zomaar zijn dat jij goud en wit wel een luxe combinatie vindt. Er zit een gouden draaidop op, dat vind ik prima. Ik breng het spul toch niet met mijn vingers aan. Het is wel zo schoon om het op een kwast te doen.Er zit 30ml in deze foundation. Daarmee vind ik 8,05 euro een heel schappelijke prijs. Ik heb een aantal (Engelse) reviews gelezen over deze foundation en het blijkt dat je er erg lang mee doet. Dan is het al helemaal een koopje! Het ligt er natuurlijk wel aan hoeveel je moet mengen.


 Dit is wat er op de achterkant van de foundation staat: 'Een romige foundation verrijkt met vitamines en moisturiser. Houdt de huid zacht en soepel, om de hele dag te dragen.' Dat belooft een hoop! Maar ja, welk product doet dat niet.Hierboven zie je de kleur van de foundation. Vergis je niet, dit is echt WIT en het blijft ook wit. Je hebt soms van die universele kleuren die zich aan je huidskleur aanpassen, maar dat is deze van Barry M. dus niet. Het spul is opzich best dik en daardoor fijn om te mengen. Hieronder heb ik mijn lievelingsfoundation van MaxFactor met de Barry M. gemixt. De MaxFactor is in de winter altijd aan de oranje-bruinige krant, dus dit leek me ideaal. Zie het verschil op de foto's...
Op de tweede foto zie je de MaxFactor zonder de Barry M. foundation, op de onderste foto heb ik er een beetje bij gedaan. Wow! Wow! Zie je het verschil? Ik vind het geweldig! Ik heb geen oranjekleurige randen meer langs mijn gezicht en de kleur is helemaal egaal. Het spul is verder super zuinig, je hebt weinig nodig.

Ik moet er wel bij zeggen, ik heb de Barry M. nu in combinatie met drie verschillende foundations gebruikt en het is niet bij elke foundation even mooi en fijn. In combinatie met Maybelline FitMe foundation kreeg ik echt heel snel -binnen een uur!- een flinke glans op mijn gezicht. (Dat komt voornamelijk door de gelformule van Maybelline) Met de MaxFactor ging het perfect. Kijk dus wel even goed naar welke foundation het beste gaat met de Barry M.!Hierboven zie je wat voor kleur mijn gezicht is. Ik had geen zin helemaal op de foto te staan aangezien ik vanmorgen om 5 uur opstond en m'n huid verschrikkelijk droog is. Wooh! Hetzelfde als mijn nek. Dat zie ik niet vaak. Ja, dit is een blijvertje!

Voordelen:
- Mengen gaat fijn, met elke foundation
- De kleur heldert snel op
- Kan eventueel als schmink gebruikt worden
- Kleur egaal op
- Te koop bij Alice&Jo en Pink Lady Make Up (Snelle verzending en makkelijk betalen met iDeal)
- Niet duur voor 30ml
- Je doet er heel lang mee
Nadelen:
- Je moet even proberen bij welke foundation 'ie het best past
- Glans bij foundations op gelbasis (zoals Mac Studio Sculpt & Maybelline FitMe)

1 opmerking

  1. Lijkt me voor mij wel erg handig, normale foundations zijn altijd te donker!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!