Tag: I Love Spring

Ja ja, de lente is heel ver te zoeken. We naderen april en nog steeds voelt het alsof het januari is. Toch heb ik wel een beetje de lente (en zomer) in mijn bol, omdat ik bijna naar Griekenland vertrek! Vandaar dus vandaag de leuke I Love Spring tag. Ik zag hem al op een aantal blogs staan en vandaag ook hier.

1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?

Ik houd heel erg van de nieuwe textured trend van Barry M, die kleuren vind ik ook tof. Mintgroen, lichtroze, lila... eigenlijk een beetje zachte paaskleuren, haha! Op mijn teennagels heb ik daar spreekwoordelijk lak aan (snap de grap), daar draag ik meestal hele donkere kleuren op. Zwart, donkerrood.. Dat vind ik door het hele jaar wel mooi.

http://2.bp.blogspot.com/-k4HRhpxLtiQ/UST4RBlFAJI/AAAAAAAAFio/nUgQyPb81CQ/s1600/tumblr_mhikbl5WkH1qd21xdo1_500.jpg
BRON: http://2.bp.blogspot.com/-k4HRhpxLtiQ/UST4RBlFAJI/AAAAAAAAFio/nUgQyPb81CQ/s1600/tumblr_mhikbl5WkH1qd21xdo1_500.jpg

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?

Met de feestdagen zorg ik wel altijd dat ik iets extra's doe. Meestal doe ik dat door middel van een andere haarstijl. Een donutknot, een aparte vlecht of een haarbandje. Qua kleding is de kans heel groot dat ik een jurk draag. I love dresses.

 3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?

ZON! TERRAS! Nee echt. Ik ben zo langzamerhand depressief aan het worden van al dit grijze weer en de kou. Zodra de zon schijnt heb ik meteen meer energie. Heerlijk urenlang op het terras hangen... ik kan niet wachten. De kleding maakt me ook heel vrolijk. Pasteltinten, lichte kleuren...

Drankjes in de zomer! Hmm... @irisxvi op Instagram

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?

Ik heb echt maar één favoriet luchtje en dat is Mademoiselle van Chanel. Dat is niet echt seizoensgebonden, ik wil deze gewoon altijd, haha!

5. Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?

Mintgroene kleding vind ik wel minder in de winter. Ik moet zeggen, ik heb in de winter wel eens een mintgroen vestje aan gehad, maar dat vind ik echt meer een zomer-lente ding. 

6. Van welk nummer krijg je de lente in je bol?

Jeetje! Dat zijn er veel. Ik vind nu Foals- My Number heel vrolijk, maar uiteraard verval ik snel in oude muziek. Queen met Don't Stop Me Now, Marvin Gaye met I heard it through the grapevine... Ja, ik ben een oude lul.7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?

Het Urban Decay Naked palette. Vanaf juli kan het niet meer, en het kan gewoon niet zo zijn dat ik dat palette nooit in handen krijg. Verder nog meer dingen van Sephora en een toffe zomerjas zou ook wel fijn zijn...

http://makeupforlife.net/wp-content/uploads/2011/12/urban-decay-naked2-palette.jpg

BRON: http://makeupforlife.net/wp-content/uploads/2011/12/urban-decay-naked2-palette.jpg

8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet? 

Witte chocolade! Hmm. Maar het liefst pak ik er gewoon geen een, anders eet ik mezelf helemaal vol, haha.

9. Deze heb ik lekker zelf toegevoegd haha! Geniet hieronder van mijn zomerplaatjes van vorig jaar:

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!