Review: Nude lippen met Rimmel's Apocalips Lip Lacquer in Phenomenal


Nude lippen, ik vind het echt ontzettend mooi. Helaas ben ik niet echt gezegend met een mooie tint en volle lippen (denk Kim Kardashian, bekend om haar nude lippen), dus ik wist niet of het bij mij zou passen. Eerder gebruikte ik de 01 kleur van Essence Stay Matt. Die kleur vond ik niet echt bij mijn huid passen. Ik was benieuwd of de lacquer van Rimmel mijn lippen wel die nude look kon geven die ik zoek.
De verpakking vind super. De bovenkant van de dop lijkt op een geslepen diamant, misschien is het wel geïnspireerd op het heelal, dat daar de naam Apocalips vandaan komt? In elk geval, het ziet er goed uit. Je betaalt wel aardig voor de lacquer, deze kost 10.99 euro. Ik kocht hem via mijn voordeelkaart voor zeven euro. Dat vind ik alsnog niet heel goedkoop, tenzij het een prachtige, fijne lipstick/gloss is natuurlijk. Tijd voor de test!


Swatch op mijn hand. Hij is misschien iets te roze om hem echt nude te noemen, maar hij ziet er goed uit! De textuur is aan de dikke kant, maar dat vind ik wel fijn. Een hele dunne gloss lijkt ook altijd van je lippen af te vliegen. De geur is trouwens erg aangenaam. Niet geheel onbelangrijk!Mijn lippen zonder iets er op.
Phenomenal op mijn lippen. Ik vind hem best mooi! Ik moet er wel bij zeggen dat ik echt héél weinig heb gebruikt, omdat 'ie wel snel een beetje tekent. Daarmee bedoel ik dat je vrij snel veel product op bijvoorbeeld de randjes van je lippen krijgt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je het product niet ziet, het is niet voor niets een 'nude' kleur. In elk geval vind ik hem véél beter dan de Essence Matt Lip Creams. De lip cream trekt een beetje in je lippen en voelt wat stroef. Deze doet dat niet.

Wat ik alleen niet snap is dat veel dames zeggen dat ze dit net een lipstick vinden. Oké, het zit tussen een lipstick en een gloss in, maar ik vind dit echt aanvoelen als een gloss. Hij is niet plakkerig maar je krijgt er wel altijd zo'n beetje een vettig gevoel bij, terwijl lipsticks vaak droog aanvoelen. Sorry voor de rare uitleg, haha. Het is gewoon dat aparte gevoel op je lippen. Ik vind 'm in elk geval erg fijn en het blijft lang zitten. Je kunt er wel mee eten, maar dan is het grootste deel er helaas af. Dat is verder normaal, bijna geen enkele lipstick (alleen Lipfinity) kan dat aan. Gewoon een klein beetje bijwerken en klaar!

Of ik hem opnieuw zou kopen weet ik niet, want ik vind hem best aan de prijs en veel budgetmerken hebben iets wat er op lijkt. Essence bijvoorbeeld, zie hieronder.


Ter vergelijking, dit is de matte lip cream van Essence. See the difference?


Voordelen:

- Verkrijgbaarheid van Rimmel
- Mooie nude kleur, ook voor een lichte huid
- Ruikt prettig
- Voelt prettig aan op je lippen
- Blijft redelijk lang zitten

Nadelen:

- Niet goedkoop
- Je moet goed doseren, te veel is erg lelijk

Eindoordeel:

7,5

3 opmerkingen

  1. Mooi, maar wel best duur voor zoiets :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleur, hij staat ook nog op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk, alleen jammer dat het een beetje duur is vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!