What's on my way from Ebay en DIY tip: Studs!

Ik heb zojuist weer een kleine bestelling geplaatst via Ebay! Omdat het eigenlijk best wel leuk is (en voor weinig geld) wil ik het uiteraard met jullie delen. Mijn inspiratie komt overigens deels van Charlotte van http://myjourneythroughstyle.blogspot.nl. Ik zag dat zij een simpel jasje van de Primark had opgeleukt met studs. Toevallig heb ik vorige week datzelfde jasje laten hangen omdat ik het jammer vond dat 'ie zo kaal was. Dus, zie hier mijn Ebay bestelling! Studs all over!
Dit zijn de eerste studs die ik heb gekocht. Goudkleur! Ze waren echt mega goedkoop, voor 100 studs betaal je maar 3 dollar inclusief verzendkosten, wat neerkomt op ongeveer 2,30 euro. Er zitten een soort grijpertjes aan de onderkant wat ik wel fijn vind. Je kunt er echt van alles mee. De bezorgtijd duurt ook niet zo lang. Heel fijn!


Zoals je ziet zijn er drie verschillende formaatjes te koop. Ik heb de kleinste gekocht, hoewel ik nu twijfel of de middenmaat niet ook leuk was, haha! Bij deze verkoper koop je 50 studs tegelijk voor 3,40 dollar wat ongeveer neerkomt op 2,50 euro. Ik wilde sowieso graag ook zilveren studs, omdat goud soms wat over de top kan zijn. (Zie de afbeelding met Vans hieronder)


Nu je mijn aankoop hebt gezien, wil je natuurlijk ook even laten wat ik er mee wil gaan doen...


Studs & spijkerstof vind ik echt een super goede combinatie. Op www.kenzas.se vond ik deze afbeelding. Heel tof, zo'n borstzakje van studs!


BRON: http://www.vrouwen.nl/files/0/0/0/2/00028299.jpg

Dit hierboven vind ik niet zo'n mooie kleurcombinatie, maar ik vind studs op schoenen wel heel tof! Ik heb nog een paar oude vans staan, wie weet ga ik daar nog wat mee doen...


BRON: http://v1.studenten.net/graphics/content/pictures/18-9-2012-11-31-studs.jpg

Dit vind ik dus echt super cool, studs op je schouders en een lekker oud, oversized spijkerhemd. Ik ben verliefd!


BRON: http://3.bp.blogspot.com/-bsgC2JIPh9c/UEpmXmU7DZI/AAAAAAAAOpg/wo6LvoZgfdc/s1600/s2.jpg

En als laatste, wat ik ook zeker wil doen: studs op een kraagje. Ik vind het gewoon top, klaar.

Heb jij iets met studs of vind je het juist verschrikkelijk?

5 opmerkingen

 1. Ik ben helemaal studs van, heb mijn zomerjassen ook gestud met studs van ebay al een tijdje geleden :) Als het mooier weer wordt ga ik ook mijn short studden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je kan zo veel leuke dingen met studs, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa geweldig, studs van ebay! haha en dan zelf lekker studden maar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het nogsteeds helemaal geweldig, zou zelf graag nog wat zomerbroekjes studden! Liefs, x
  PS: doe je mee met mijn winactie?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!