WIN: IRIS' BEAUTYBOX TWV 90+ EURODEAR LADIES,

Ik raakte geïnspireerd door een post van Eline (http://themakeuphotspot.blogspot.nl) en ik ben aan het opruimen geslagen. Vandaag ga ik iets doldwaas doen: ik ga een door mij samengestelde beautybox weggeven. Ik zelf word ook super blij als ik van andere mensen spullen krijg, dus waarom zou ik niet delen? Hop, alle nieuwe spullen de deur uit!

Ik heb de laatste tijd enorm veel spullen gekregen (voornamelijk van Kruidvat, ik heb een enorm pakket gekregen met gratis spullen) en gekocht die ik niet gebruik of al had -ik heb nu bijvoorbeeld twee keer Catrice en Kruidvat BB, drie keer Kneipp douchegel, drie keer Maybelline nagellak etcetera- terwijl ik andere mensen daar heel blij mee kan maken. Ik raak de kluts kwijt en heb gewoon veel te veel spullen. Ik ben groot fan van concepten van de beautybox, maar je moet er vaak nog best aardig voor betalen én je krijgt veel samples. Na-ah, dat ga ik niet doen!

WAT ZIT ER IN DE BOX?
1x Catrice BB Cream in 010 twv 6,99 euro
2x Kruidvat BB Cream in light twv 4,99 euro
1x Bruno Banani Dangerous Woman 60ml twv 35,32 euro
1x Dr van der Hoog masker twv 1,89 euro
1x Montagne Jeunesse masker White Chocolate twv 1,98 euro
1x Kruidvat moisturising nachtcreme twv 1,89 euro
1x Kneipp douche amandelbloesem twv 1,79 euro
1x Essence I Love Punk eyeliner twv 2,59 euro
1x Catrice Fake It! mascara twv 4,59 euro
1x MaxFactor Vibrant Curve MINI twv 2,99 euro
1x Essence Class of 2013 Lip Tint twv 1,99 euro
1x The Body Shop Lily Cole gloss twv 4,45 euro
1x H&M lipgloss twv 2,95 euro
1x Maybelline Colorshow nagellak twv 3,99 euro
1x Therme douchegel 200ml Japanese Sento twv 4,69 euro
1x Essence Class of 2013 Translucent Powder twv 2,99 euro
+ GIFTS!

TOTAAL: 90+ euro

Dat was 'm, wat een waslijst.

WAT MOET JE DOEN:

Omdat het pakket een best hoge waarde gaat hebben laat ik jullie er ietsje meer moeite voor doen, namelijk:

1. Schrijf een kort artikel over dat je kans maakt dit pakket te winnen bij mij (+link) en vertel waarom je 'm graag wil winnen
2. Laat een reactie achter met een link naar je stukje en vertel dat je meedoet :-) Zet er even je mailadres bij voor de zekerheid zodat ik contact met je kan opnemen.

Wat ik ook nog leuk vind is als je mij volgt via Bloglovin' maar dat is geen vereiste, beloofd!

GOOD LUCK!

11 opmerkingen

 1. Leuk dat je door mij geinspireerd was en wat een gave winactie zeg! Ik weet nog niet of ik meedoe want heb vandaag al 2 artikels online gezet haha. Maar er zitten wel een aantal dingen in dit pakket die ik nog graag wil testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een coole actie, ik ga er even over denken! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee! Ik heb een artikel geschreven en dit is de link: http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/2013/05/ik-doe-mee-aan-iris-beautybox-winactie.html

  Mijn e-mail adres is: arianne731@hotmail.com

  Tot wanneer loopt deze winactie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Arianne! Ik laat hem tot vrijdag duren, daarna kies ik degene die alles heeft gedaan met behulp van een fruitmachine. Er komt tussendoor ook nog een update omdat ik er nog meer producten bij ga doen :-)

   Verwijderen
 4. Super leuk! Ik ga straks beginnen aan het artikel. Dus je hoord nog wel even van me haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee hier is het artikel!
  http://themakeuphotspot.blogspot.nl/2013/05/winactie-op-irispraatblogspotnl.html

  en mijn emailadres is elinefijlstra@hotmail.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Moet even kijken of het me lukt om er een artikel over te maken. Je hoort nog van me!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig prachtig en geweldig! Ik doe ontzettend graag mee. Hierbij mijn artikel: http://briiittxx.blogspot.nl/2013/05/win-win-win-groot-fantastisch-pakket.html

  !!:) :) Ik ga kei kei keihard duime <33

  Liefs,
  Britt
  (faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a lovely Giveaway!!! Would love if you checked out my Blog too! Right now, I‘ve got my FIRST WORLDWIDE GIVEAWAY - it‘s a great gift and I think you might like it! Why don‘t you take a look and join it?! Love, Kyra

  COME AND CHECKOUT MY BLOG!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heey!
  Echt een supergave winactie!
  Ik doe mee!!!
  Dit is mijn emailadres: indy@maisondelyon.nl
  En dit is de link naar het stukje van jou winactie op mijn blog: http://indylifestyle.blogspot.nl/2013/05/winactie-van-iriss-beautyblog.html

  xx indy

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!