Besteld op Ebay: Skin 79, iPhone tools & ketting

Oh oh, ik heb echt een koopaanval gehad gisteren op Ebay. Ik was aan het rondkijken in de webshop van verkoper Hkiron-Aus (die overigens bizar groot is, echt een winkel!) en ik kon eigenlijk niet stoppen met kopen. Alles is zo ontzettend goedkoop en ja, iPhone accessoires heb je nooit genoeg. Kijk mee naar wat ik heb besteld!


Het laatste wat je bestelt staat altijd boven aan, dat is bij mij de 'peace pendant'. Ik twijfelde al langer over deze ketting. Ik heb al twee soortgelijke van Primark en ik dacht bij mezelf: dit zal wel troep zijn. Toch kon ik hem voor die prijs (ongeveer 1,20 euro) niet laten gaan. De verkoper hanteert trouwens geen verzendkosten, al staat dat er wel! Handig om te weten. Ik denk dat dat komt omdat de producten die ik bestel in een kleine envelop passen en niet echt veel wegen.
Dit is 'm in het groot. Ik ben echt heel benieuwd, hij zou wel eens tegen kunnen vallen in het echt.


Verder kocht ik nog een screen guard voor mijn iphone (oh god, wees vast voorbereid, ik koop écht veel voor mijn iPhone). In Nederland kan een goede sticker, met nadruk op goed, wel vijftien euro kosten. Ik ben bang dat ik de sticker er niet in één keer goed op plak, dus ik kan beter twee goedkope probeersels hebben. Haha! Deze sticker kost 0,99 dollar wat neerkomt op 0,77 euro.


En ja, hier begint het dan. Mijn iPhoneverslaving, of eigenlijk accessoireverslaving. Ik had al een iPhonehoesje van Rilakkuma (die beer), maar die is echt zo groot en onhandig dat ik hem vaak na twee dagen al weer zat ben. Ik denk dat deze een stuk minder groot is. Ik betaalde hier twee dollar voor, dat is ongeveer 1,60 euro. Ik kan het trouwens niet terugzien via PayPal, vandaar dat ik elke keer gok wat de prijs was. Verder kocht ik nog een nieuwe kabel voor 0,77 cent. De originele van Apple gaan héél, héél snel kapot. Ik weet niet wat ik er mee doe, maar langer dan een half jaar gaan ze niet mee. Ik heb een gezellige gele kleur gekocht. Ik hoop dat de plug in mijn iPhone past!


Ennnn nog meer voor mijn iPhone. Het is eigenlijk net mijn kind waarvoor ik kleding koop, haha. Bovenstaande foto is een bumper, die kun je 'klikken' en als het goed is blijft 'ie dan onbeschadigd bij een val. Ik hoop eigenlijk dat 'ie ook in combinatie met een hoesje te gebruiken is, anders geeft het net niet genoeg bescherming ben ik bang. Ik ga het lekker proberen! De bumper kostte 0,77 cent. Verder heb ik ook nog een nieuw laadblok gekocht voor ongeveer 0,80 euro. Ook hiervoor geldt, de originele gaan zó snel kapot, echt vervelend.

(Ik heb tot nu toe trouwens gewoon zes dingen laten zien en maar zeven euro uitgegeven! Bizar toch!)En als laatste een product dat duurder was dan alle vorige spulletjes bij elkaar, een Green Tea Mist Toner van Skin79. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb misschien één keer in mijn leven een toner gebruikt. Het schijnt wel heel goed voor het dieper reinigen van je huid te zijn, dus ik ben super benieuwd. Ik heb al een aantal producten van Skin79 die me erg goed bevallen, dus ik wilde ook dit product per se van Skin79. De belofte om de hydrateren en tegelijk het 'olieoverschot' te verminderen beviel me wel! Ik kocht deze bij RubyRuby76, echt een fantastisch Ebay-account waar je heel veel producten van Skin79 en Skinfood kunt kopen voor minder geld. Voor de toner betaalde ik rond de zeven euro.

Dit waren mijn aankopen! Ik ben heel benieuwd naar alle producten 'in het echt', omdat er natuurlijk altijd een kans blijft dat het product tegenvalt. Van de toner zie je hopelijk snel een review.

7 opmerkingen

 1. Leuke aankopen, ben heel benieuwd naar die green-mist toner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die sticker voor je iPhone is lekker goedkoop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke aankopen! handig die iphone goodies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een toner is heel fijn. Tenminste dat vind ik. En wat een prijsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik heb ook echt een iPhone hoesjes tik :P Bumpers beschermen trouwens supergoed, hoeft (en kan!) geen hoesje onder :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. top! ik heb hem nog niet binnen, maar bedankt voor je tip! :-D

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!