Nieuw: Vaseline Spray&Go body moisturiser in cocoa radiant


Net als je denkt dat er écht niks nieuws bedacht meer gaat worden op body-en douchegebied, komt er toch weer een nieuw product. Ik zag deze Vaseline spray staan op de nieuwstelling in de winkel en ik was meteen razend enthousiast en nieuwsgierig. Ik sprayde een beetje product op mijn arm en was meteen verkocht. Deze moest en zou ik hebben! Waarom? Dat lees je hieronder!


Om eerlijk te zijn denk ik niet dat het concept van een bodylotion-achtige spray super vernieuwend is, maar aan de andere kant, wij verkopen geen soortgelijk product. Je kent vast wel die verfrissende Evian spray, maar dit is toch net een tikje anders. Het is een bodylotion in een spuitflacon. Ik vind het idee erachter in elk geval geniaal. Zou het plakkerige gevoel verleden tijd zijn?


Dat plakkerige gevoel belooft de spray in elk geval wel tegen te gaan (check het non greasy gedeelte). Er bestaan trouwens drie verschillende varianten met geuren die al bestaan. Ik koos voor de cocoa, maar je hebt ook nog Vaseline Aloe Fresh (die is ook echt heer-lijk) en de standaard geur van de Intensive Rescue lijn (wit). Voor elk wat wils dus. Ik vond ze alledrie heel erg lekker!De spray belooft dat je meteen hydratatie voelt, het spul trekt namelijk snel in. Verder moet het niet plakkerig aanvoelen en maakt het de huid zacht. Ik ben héél nieuwsgierig!


De spraykop werkt prima. Je kunt een lichte nevel aanbrengen zodat je het niet eens uit hoeft te smeren, maar je kunt ook royaal aanbrengen zodat je een lekkere, stevige lotion krijgt zoals je hieronder op de foto ziet.Echt waar, ik ben verliefd op dit product en ben bang dat ik helemaal over ga stappen. Geen plakkerige handjes meer, niet met handen in een onhygiënische pot graaien maar gewoon lekker sprayen. De geur is heerlijk, deze ruikt naar chocolade en ook een beetje naar noten. De hydratatiewerking is prima. Het voornaamste vind ik dat het echt snel opdroogt. Ik gebruik het graag voordat ik naar bed ga en ik hoef me geen zorgen te maken over plakkende lichaamsdelen. Je hoort het... ik ben overtuigd.De spray&go kost trouwens 6,89 euro. Dat vind ik niet goedkoop, maar je krijgt er 190ml voor terug. Ik denk dat je er best een tijdje mee kunt doen. Sowieso, omdat het product in een afgesloten fles zit, blijft het product langer goed. Win win!


Voordelen:

- Drie geuren verkrijgbaar
- Te koop bij Kruidvat (ik denk nu nog beperkt, maar dat komt later wel goed)
- Droogt snel in
- Is echt niet plakkerig(!!!)
- De geur is heerlijk en blijft best even hangen

Nadelen:

- Er bestaan goedkopere lichaamsproducten, maar ach. Ik heb het er graag voor over!

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!