Tag: My perfect imperfections

Ik heb al eventjes geen tag meer gedaan en toen ik bij Misslipgloss op haar kanaal keek zag ik deze: de my perfect imperfections tag. Het lijkt me leuk om dit te behandelen, want niemand is perfect! Het is bovendien een heel persoonlijke tag. Jullie lezen voornamelijk reviews hier, maar ik wil ook af en toe iets persoonlijks door laten schemeren... bij deze! Heb je hem ook gedaan of ga je hem doen? Stuur me vooral een linkje!

Dingen die ik minder leuk vind aan mezelf


1. Mijn hele smalle mond (en voornamelijk bovenlip)

Op deze foto kun je het niet echt zien, maar ik heb echt een hele kleine mond. Daardoor kan ik ook niet breeduit lachen. Ik heb wel rechte tanden waar ik heel blij mee ben, maar ik kan gewoon niet lachen om mijn gebit/mond zo smal is. Echt jammer! Om mooie foto's te maken voor mijn blog (deze hierboven vind ik wel geslaagd) moet ik mijn camera altijd heel raar en ver naar onderen houden zodat mijn lippen vol lijken. Ik denk niet dat ik aankomende tijd botox zou doen, maar wie weet op latere leeftijd.2. Mijn (veel) te lange wimpers

Eingelijk mag ik echt niet zeiken over mijn wimpers. Ze zijn namelijk super lang én gekruld. Toch is dit soms super irritant. Mijn mascara geeft namelijk altijd af in mijn wenkbrauwen omdat mijn wimpers in mijn wenkbrauwhaartjes blijven hangen, eek! Ook krijg ik super snel spinnenpoten óf het resultaat hierboven, waar mijn wimpers er klitterig uit zien. Ik had liever wat minder lange wimpers gehad die wat rechter waren, zodat ze niet in mijn wenkbrauwen konden hangen.


3. Mijn best wel opvallende poriën

Sorry voor deze foto, ik vind hem zelf ook heel erg! Zo zie je wel meteen wat ik bedoel. Mijn poriën zijn, vooral op en rondom mijn neus, goed zichtbaar. Dit vind ik vreselijk! Mijn make-up gaat er vaak zo in zitten dat je allemaal ministipjes ziet. Ik droom echt van een perfecte huid, maar dat gaat 'm voor mij nooit worden. Ik heb dan wel geen puistjes, maar die grove poriën zijn met het aanbrengen van foundation nog veel vervelender.


4. Mijn korte nageltjes

Hierboven zie je het al, ik heb geen nagels. Nouja, ze zitten er wel, maar ze zijn heel kort. Als ze eenmaal een beetje gegroeid zijn scheuren ze weer af. Verschrikkelijk! Sinds ik Omega Grow van L'oréal gebruik is het wel heel erg opgeknapt, maar alsnog ben ik niet heel blij met m'n nagels.

5. Mijn gewicht

Als er iemand verschrikkelijk onzeker is over haar gewicht ben ik het wel. Ik maak me al jarenlang elke dag zorgen om wat mensen van me denken. Ik heb een aantal mega toffe kledingstukken gekocht bij Asos waar ik heel blij mee ben, maar alsnog kan ik alleen maar focussen op de gedachte dat mensen me te dik vinden als ze naar me kijken. Als iemand me op een onvriendelijke manier aankijkt, kan ik me zorgen maken. Dit komt ook wel een beetje door vroeger. Ik ben nooit echt gepest, maar als iemand een opmerking maakte over hoe ik er uit zag trok ik me dat heel erg aan. Zo erg dat ik daar nu nog altijd last van heb.

 Ik ben bezig met afvallen, maar ik wil dit niet op een dieetmanier doen. Daarom gaat het ook heel langzaam (ik ben nu anderhalve maand gezonder aan het eten en er is zo'n drie kilo af) maar ik leef liever voor altijd gezonder dan dat ik twee maanden mezelf uithonger en daarna weer volle bak ga eten. Ik hoop echt dat ik binnenkort gewoon trots over straat kan lopen zonder bang te zijn wat mensen van mijn figuur vinden.

Wat ik leuk vind aan mezelf


1. Mijn rustige huidtype

Ik voel me echt gezegend met mijn rustige huidtype. Ik krijg wel eens een grote pukkel, maar dat is hooguit eens in de twee maanden. Mijn huid is de laatste vier jaar eigenlijk heel rustig, terwijl je normaal gesproken in je tienerjaren de meeste huidproblemen hebt. Mijn vader en moeder hebben alletwee best een onrustige huid gehad vroeger, maar dat heb ik gelukkig niet van ze overgenomen :-)


2. Mijn blonde haar

Ik houd heel erg van blond haar! Ik kan het niet helpen, als ik een man zou zijn zou ik waarschijnlijk niet eens naar brunettes omkijken, haha. Blond haar bij vrouwen vind ik gewoon mooi. Gelukkig heb ik van mezelf een best mooie blond kleur (waarom ging ik ooit verven eigenlijk) en ik zie mezelf niet snel van haarkleur veranderen, hooguit wat highlights. Bij mannen houd ik trouwens weer van donker, heel apart.


3. Mijn grote ogen

Daar zijn ze weer, inclusief te lange wimpers. Ik hoor heel vaak dat mensen me herinneren aan mijn ogen. Ik heb best grote ogen en dan ook nog eens opvallende wimpers. Toen ik een jaar of twee geleden een date had met een jongen ging hij zelfs met zijn vingers aan mijn wimpers voelen en naar m'n ogen staren (SO WEIRD) omdat 'ie ze zo mooi vond. Heel schattig en raar, haha!


4. Mijn schoenmaat

Dit klinkt misschien raar, maar ik ben heel blij met mijn schoenmaat. Ik heb maat 40.5 (eigenlijk 41 dus), vrij groot. Als het uitverkoop is, heb ik altijd geluk! Het lijkt wel alsof heel Nederland maat 38-39 heeft en ik zit daar net twee maten boven. Bij Asos heb ik All Stars voor 25 euro kunnen scoren en nog twee paar voor maar 14 euro! Alle andere maten waren op, maar ik had geluk. Happy feet heb ik!

That's it! Waar ben jij blij/minder blij mee?

2 opmerkingen

  1. Leuke tag! ik herken wel een aantal dingen, ik heb zelf ook best lange wimpers en mascara geeft dan ook wel af op mijn wenkbrauwbot wat best irritant is en ook heb ik net als jou grote porien. Je hebt inderdaad geluk met je schoenmaat want ik heb maat 39 en de leukste schoenen zijn altijd als eerst weg in mijn maat :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke tag! ik zou juist ontzettend blij zijn met zulke lange wimpers, ik vind het prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!