New in: Ebay Chanel hoesjeHet is echt een grote trend: iPhonehoesjes met merken en grote logo's. Dit hoesje is een combinatie van beiden. Zwerft er nou nagellak in je tas? Of is het je telefoon? Alletwee! Mocht je het nog niet weten: mijn iPhone is een diva. Elke dag een verschillend hoesje overdreven? Natuurlijk niet!

Hoesje via Ebay, circa drie euro
Dollerprijs 4,50 euro, gratis verzendkosten


Zoals je ziet is de opdruk niet perfect scherp, maar via Ebay zijn de hoesjes zo goedkoop dat ik dat voor lief neem. Ik heb trouwens de kleur Péridot. Deze is bij 'mijn' verkoper nu uitverkocht. Er zijn aardig wat kleuren te koop via Ebay, verschillend van roze tot zwart.

Deze hoesjes zie ik heel vaak terug op blogs. Vaak zijn dit meisjes die hem via een Nederlandse site hebben gekocht. Om eerlijk te zijn koop ik tegenwoordig liever via Ebay. Dit is zo ontzettend veel goedkoper en wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Als je op het geld wil letten, neem dan zeker een kijkje op Ebay. De zoektermen zijn soms wat lastig (aangezien een verkoper niet 'Chanel' in zijn zoekopdracht mag zetten, het is hartstikke nep!), maar als je er eenmaal wat handigheid in hebt is het heel leuk om koopjes te doen.
Het hoesje is heel stevig, bedekt de zijkanten goed en laat ruimte open bij het knopje dat het geluid regelt. Je telefoon wordt bijna 100% val-bestendig, tenzij je hem vol op het scherm zou laten vallen. Ik heb als extra bescherming nog een doorzichtige sticker op de voorkant.


Excuse me, what are you doing?!

Ik vind het een super prettige hoes! Hij is niet te dik of juist te zwak, hij is helemaal goed! Ook wel prettig dat de zijkant goed wordt beschermd. Dus, wil jij jouw iPhone ook als een diva bekleden? Neem een kijkje op het Ebay account van crazy-tribe!

Ps. Er staat bij de verkoper dat het langer dan tien dagen duurt voordat je hem in huis hebt, ik kan je vertellen: bij mij was het véél sneller. Vaak klopt deze informatie niet!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!