Review: Victoria's Secret Midnight Dare bodymist


Heb je ooit supergraag een product willen proberen, maar nooit de kans gehad om het te kopen? Ik wel. Ik was al heel lang benieuwd naar de producten van Victoria's Secret, vooral omdat er zo'n hype rondom is. Begrijpelijk misschien, met zulke prachtige modellen. Ik stapte na een afspraak in Hoofddorp uit bij Schiphol en dacht bij mezelf ´dit is mijn kans´! Ik liep de Victoria's Secret in en nam Midnight Dare mee voor 12 euro.


Op blogs wordt vaak gezegd dat elke geur van Victoria's Secret helemaal te gek is. Ik zag op Beautygloss dat Mascha echt heel veel verschillende geuren heeft. Ik moet eerlijk zeggen dat de meeste geuren totaal niet mijn smaak waren. Negen van de tien geuren zijn héél erg zoet en dat is mijn ding in elk geval niet. Ik had wat geuren op mijn arm gespoten en een rondje gelopen. Één geur sprong er echt uit en dat was Midnight Dare.


Midnight Dare bestaat uit Raspberry (framboos) en Sandalwood (hout). Die geurcombinatie kwam me niet bekend voor, maar het was de enige warmere geur van Victoria's Secret naast hun Bombshell parfum (geloof me, ik heb alles geroken en 99% was zoet). Er zit kamille en Aloe Vera in de spray. Het is trouwens een body mist, dat betekent dat 'ie niet lang blijft hangen- in elk geval veel minder lang dan een parfum.


Maar... als je kijkt bij de ingrediënten zit er meer alcohol in dan water. Dat betekent dat de geur wel lang zou moeten blijven hangen. Ik heb dat zelf niet zo ervaren. Als je de spray op je kleding spuit, blijft de geur een uur of twee licht te ruiken. Op de huid is dat veel korter. Het is dus even fris na het douchen, maar niet vergelijkbaar met een parfum. Dat belooft de spray ook niet, dus oké.

De geur vind ik persoonlijk erg lekker. Zoals ik al zei is dit een warme geur, je ruikt het 'houtachtige' er goed in terug. Het jammere vind ik wel dat ik er totaal geen framboos in terug ruik. Je ruikt enigszins een lichte fruitgeur, maar ik kan daar geen framboos in herkennen. Als hele zoete geuren niet echt jouw ding zijn, ga dan voor Midnight Dare of Bombshell.


Dus, wat vind ik er van? Mwah. Ik ben niet razend enthousiast. Ik heb achteraf wel spijt dat ik deze heb gekocht en niet de wat sterkere Bombshell. Ik liet Bombshell staan omdat ik het prijsverschil heel groot vond (een fles bodymist Midnight Dare kost twaalf euro en Bombshell 15 euro voor 60ml), maar dat was achteraf een betere keuze geweest. De geur is lekker, maar niet bijzonder genoeg om er voor naar Schiphol/buitenland af te reizen. Net als de andere producten trouwens.

Als je op zoek bent naar een lekkere bodymist zou ik die van Victoria's Secret alleen aanraden als je bereid bent aardig te betalen, van hele zoete geuren houdt en het voor lief neemt dat de geur snel vervliegt.

3 opmerkingen

  1. Jammer.. dit zijn echt van die hebben-producten die zo zijn opgehyped dat ze alleen maar tegen kunnen vallen. Ik ben sowieso geen fan van bodysplashes doe mij maar parfum.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je het product niet je van het vind. Ik moet zelf zeggen dat ik ook niet echt weg ben van een body mist omdat ik liever een geur heb die je gewoon de hele dag door blijft ruiken. Ik houd zelf wel van zoete geuren, dus als ik een Victoia's Secret tegen kom loop ik er zeker wel eens naar binnen om het even te bekijken maar de body mist sla ik over haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!