L'oréal Miss Manga mascara review


Zoals velen van jullie weten gebruik ik in principe nooit andere mascara dan die van L´oréal. Welke dat precies is, maakt me niet eens zoveel uit. Voor mij bestaat er gewoon geen betere, meer verlengende en zwartere mascara dan van L´oréal. Hun opvallende nieuwe reclame, met de belofte manga-style ogen te krijgen van hun nieuwe mascara, trok mijn aandacht dan ook direct. Voor tien euro (aanbieding deze week bij Kruidvat) nam ik hem mee.Goed, de mascara belooft dus een manga look. Dat lijkt me enigszins overdreven aangezien ze in de reclame overduidelijk gebruik maken van nepwimpers. In elk geval belooft de mascara een open blik te geven, mega zwarte wimpers en dankzij de kegelvormige borstel worden zelfs de kleinste wimpers bereikt. Ik heb slechte ervaringen met 'harenborsteltjes' voor mijn onderwimpers (denk aan véél vlekken), maar ik was benieuwd wat deze mascara zou doen.
De verpakking ziet er prima uit, best meisjesachtig met dat roze. De borstel is groot en neemt veel product op. Dat vind ik zowel een voordeel als een nadeel. Er verzamelt zich veel product op de punt van het product, dus de kans is groot dat de mascara hierdoor ongelijk wordt verdeeld. Aan de andere kant, veel product is beter dan bijna niks. Volgens mij is 't idee van dit borsteltje niet echt vernieuwend, maar ik heb zoiets in elk geval nog niet vaak gebruikt. Zie hieronder de mascara op mijn wimpers:Dit zijn mijn wimpers zonder mascara. Qua krul kan ik niet heel goed oordelen, aangezien mijn wimpers van zichzelf al erg omhoog staan.Hierboven zie je de mascara op mijn wimpers.  Ik ben erg te spreken over de mascara! Mijn wimpers blijven best mooi gescheiden, wat een hele opgave is met mijn wimpers aangezien ze erg lang zijn. Zo krijg ik het met plastic borsteltjes niet voor elkaar. De kleur is intens zwart en de mascara blijft de hele dag mooi zitten zonder af te geven. Wel vind ik hem wat onhandig voor mijn onderwimpers, maar daar was ik al bang voor. Je krijgt snel vlekken onder je ogen omdat de borstel aan de grote kant is. Ondanks dat is het een prima mascara die ik zeker opnieuw zal kopen!

L'oréal mascara is aankomende week in de aanbieding bij Kruidvat voor tien euro per stuk.
Ook bij Etos heeft de mascara een introductieprijs van tien euro. De gewone adviesprijs is 14,49 euro, een paar euro minder dan hun andere mascara's.

3 opmerkingen

  1. Het ziet in ieder geval wel goed! Ik ga het denk ik proberen en hopelijk krijg ik zo een mooie effect.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!