Review: L'oréal White Gold nagellak herfst 2013


Vanaf nu hoef je je champagne niet alleen ín je hand te hebben, het kan ook óp je handen. Op je nagels welteverstaan! L'oréal komt voor het najaar met een aantal prachtige, volledig dekkende lakken zoals White Gold. De lakken kosten 5,99 euro. Niet super budget, maar heel toevallig is het deze week nagelfestijn bij Kruidvat (1+1 gratis op alle nagellakken) dus ik kon het niet laten. Butler, where's my champagne?!De kleur heet dan wel witgoud, maar ik zou 'm liever beschrijven als champagne. Het is een beetje goud en zilver tegelijk. Ik heb zo'n kleur wel vaker gezien, maar dan niet volledig dekkend. Ik was benieuwd naar hoe het effect van deze lak zou zijn! De glitters zijn in elk geval heel fijn en niet grof of chunky. Wellicht scheelt dat met verwijderen... hoop ik. Zie hieronder swatches op mijn nagels:Op alle foto's draag ik twee lagen nagellak

De nagellak is echt prachtig! Hij lakt fijn, dekt mooi in twee lagen en droogt heel snel. Ik bracht hem aan voordat ik ging koken en vijf minuten na het aanbrengen van de twee lagen kon ik alweer aan de slag. Ik ben helemaal verliefd op de lak, vooral omdat ik nooit eerder zo'n gave kleur heb gezien die zo goed dekt. Meestal zijn gouden/zilveren lakken van die doorzichtige met verdwaalde glitters er in. Dat is bij deze totaal niet zo.


Ik ben tot nu toe super enthousiast, maar er is één nadeel. Een groot nadeel zelfs. Ik had zo gehoopt dat ik dit niet hoefde te zeggen, maar deze nagellak chipt HEEL snel. Zo snel dat 'ie nog niet eens één avondje kan overleven. Ik had hem zelf opgedaan en mijn roomie Ceciel ook. Ceciel had na een uur of twee al een hoekje er af, ik een uur later. Die dag er na lag de helft er af, terwijl ik alleen had geslapen en gedoucht. Mweh mweh mweeehhhh... Een dag daarna heb ik opnieuw gelakt en wéér brak de lak heel snel af terwijl ik niks bijzonders deed. Ook het verwijderen is geen pretje. Hij laat zich net zo lastig verwijderen als hardnekkige glitternagellak.

Concluderend ben ik niet tevreden met de kwaliteit van de lak, maar vind ik 'm wel prachtig. Ik vind het dan ook oprecht jammer dat 'ie zo snel chipt, want hij is zó mooi om naar te kijken. Ik blijf hem wel dragen omdat ik hem uniek en tof vind, maar veel langer dan een avondje zal het niet worden. Jammer!

De lak kost 5,99 euro en is alleen verkrijgbaar bij grotere filialen van Kruidvat.

5 opmerkingen

Thanks voor je reactie!