Tip/review: Nina Ricci Ricci parfum nu voor 29 euro bij Kruidvat!


Als ik ergens iets té veel van houd, is het parfum. Afgelopen zaterdag stond ik achter de kassa en ik zag dit parfum staan. Als een razende vroeg ik aan m'n collega hoeveel het parfum kostte. Ik werd aangenaam verrast van de fijne prijs: Deze eau de parfum(!) kost deze en volgende week namelijk maar 29 euro! Ik kon 'm niet laten gaan. Deze schoonheid ging met me mee.Zoals je kunt zien is dit parfum écht een schoonheid. Toen ik er gisteren mee aankwam in mijn studentenhuis werd 'ie praktisch uit m'n handen getrokken door m'n drie (vrouwelijke) huisgenootjes. Hij werd opgespoten en uitgebreid gekeurd. Ik kan je vertellen dat ze 'm zó lekker vonden (net als ik dus!) dat ze hem ook willen kopen. Zegt best veel toch?Tekst van Ici Paris:

'Ricci Ricci is een dagparfum dat de zintuigen doet ontwaken en dat opbeurt. Een basisingrediënt is de Nachtschone, ook wel “vieruurbloem” genoemd, een bloem met een opwekkend, positief parfum en unieke kenmerken. Ricci Ricci is een parfum dat samen met u evolueert naarmate de dag vordert: verkwikkend met de frisse geuren van bergamot en rabarberschil, charmerend met de mooie florale ingrediënten, roos en tuberoos; zelfverzekerd met de diepe noten van sandelhout en patchoeli; en altijd aangevuld door de verbluffende noot van de Nachtschone.'

Wat in de tekst staat klopt precies! Het parfum gaat, gedurende de dag, steeds anders -vooral lekkerder- ruiken. In het begin ruik je de zwaardere noten vrij goed. Na een halfuurtje verandert het vrij zware aan de geur in een mega lekkere, sensuele en vooral bloemige geur. Ik ruik bij mezelf niet echt rozen terug, maar geuren gaan bij mij sowieso nooit enorm zoet ruiken. Het bloemige gedeelte houdt goed aan, en na een uur of twee ruik je ook het houtachtige er doorheen. Ik ben helemaal verliefd op de geur!Hoe ik vaak bang ben dat geuren niet lang blijven hangen, hoef ik dat bij deze écht niet te zijn. Deze geur blijft gewoon acht uur lang om je heen. Super prettig! Het is een eau de parfum en dat merk je. Top!

Deze tip wil ik je daarom heel, heel, heel graag meegeven. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik 'm bij sommige filialen (drie van de vier in Tilburg hadden 'm niet) niet kon vinden. Ik zeg; goed zoeken en scoren!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!