FAVORIET: Queen Helene Oatmeal 'n Honey scrub review


Wauw! Ik kom best wel eens een fijn product tegen, maar de producten van Queen Helene verrassen me elke keer weer. Ik was al fan van hun Mint Julep masker, en wilde graag een keer een scrub proberen. Ik deed wat onderzoek en zag dat de Oatmeal 'n Honey heel goed werd beoordeeld. Ik was benieuwd: zouden mijn hoge verwachtingen weer waar worden?


De scrub ruikt dus naar honing en 'oatmeal', een soort muesli. De combinatie klinkt best raar, en jammer genoeg ruikt de scrub daarom ook best apart. Ik vond het één keer storend, maar daarna niet meer. Als je de mogelijkheid hebt om hem eerst te ruiken, zou ik dat doen. Ik kan je wel alvast vertellen dat ik persoonlijk vind dat je je niet moet laten beïnvloeden door de geur, omdat het product écht heel goed is.De scrub verwijdert droge, dode cellen van de huid en belooft verder nog een heleboel: het exfolieert, 'wist' onzuiverheden en zorgt ervoor dat je poriën niet meer verstopt zitten. Je huid ziet er na gebruik fris en gezond uit en voelt zacht. Mooie beloftes!


Dit zijn de ingrediënten. Er zitten paraben(en) in, maar die staan onderaan de ingrediëntenlijst. Mocht je daar heel gevoelig voor zijn, dan moet je 'm helaas laten staan. Verder vind ik de ingrediëntenlijst veelbelovend. De natuurlijke ingrediënten staan hoog bovenaan de lijst en dit betekent dat er veel van in zit (Juglans Regia-walnoot, Avena Sativa Oat Kernel Meal en Honey). Genoeg gepraat, scrubben maar!Dit is de scrub! Je ziet dat er meerdere 'korrelgroottes' zijn. Daarmee wil ik zeggen, kleine scrubdeeltjes en wat grovere. Ik vind dat heel prettig! Het is wel echt een stevige scrub. Als je veel last hebt van open acné zou ik deze niet gebruiken, tenzij je heel weinig gebruikt in combinatie met veel water. Als je last hebt van verstopte poriën of kleine puistjes is de scrub GEWELDIG. Echt, dit is het betere werk!

De scrub maakt je huid su-per zacht. Als je een doffe teint hebt, wordt deze hardhandig aangepakt. Na gebruik van de scrub heb je een supermooie natural glow en op lange termijn helpt het echt. Net als het Queen Helene Mint Julep masker zou ik de scrub absoluut aanraden! Het is een van de betere huidverzorgingsmerken die ik ooit heb gebruikt. Het enige nadeel is de verkrijgbaarheid. Ik kocht mijne via www.pinkladymakeup.nl voor 7,95. Daar krijg je een grote tube voor terug, en het wachten en zoeken is absoluut de moeite waard.


Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!