In de spotlights: webshop CE Musthaves

Oké oké, normaal gesproken ben ik niet zo van het promoten (tenzij het om beautyproducten gaat natuurlijk), maar vandaag wil ik toch wat aandacht besteden aan CE Musthaves. CE musthaves is de nieuwe webshop van mijn vriendinnetje Eline van de Glind en haar collega. Ze verkoopt hier sieraden voor leuke prijsjes! Omdat ze nog maar net gestart zijn, wil ik ze op deze manier in de spotlights zetten. Ik laat je mijn favoriete producten uit de webshop zien.


Ik begin meteen met mijn favoriete product van CE-musthaves: deze toffe statement ketting. De ketting kost 8,95 en dat vind ik een goede prijs! Bij de Zara heb je kettingen die vrijwel soortgelijk zijn, maar zeker 20-30 euro kosten. Ik houd erg van de combinatie goud en groen, dus dit is helemaal m'n ding! De ketting is te bestellen via http://www.ce-musthaves.com/epages/64447399.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/64447399/Products/08626-009#RemoteViewAction


Naast kettingen verkopen ze ook oorbellen en armbanden. Later wordt het assortiment nog wat uitgebreider. Zodra ik daar meer over weet, hoor je het meteen! Mijn favoriete oorbellen zijn in elk geval deze leuke, kleine oorbellen in de vorm van een druppel. Ze zien er heel chique uit met hun glazen geslepen steen en kosten maar 4,95 euro! Dit lijkt me het ideale cadeau, ik denk dat heel veel meisjes deze oorbellen leuk vinden. Daarnaast is het ook een prima prijsje voor een verjaardag of Sinterklaas. De oorbellen vind je hier: http://www.ce-musthaves.com/epages/64447399.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/64447399/Products/08948-002#RemoteViewAction Als laatste favoriet heb ik deze schakelarmband uitgekozen. Waarom? Ik ben een groot fan van de 'echte' schakelkettingen (echt goud of zilver van Jasseron), maar deze zijn super duur en daardoor ook niet geschikt voor elke dag. Deze armband is een prima look-a-like en kost maar 6,95 euro. Hij is er ook in een goudkleur, voor als je dat liever hebt. De armband is te vinden via deze link: http://www.ce-musthaves.com/epages/64447399.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/64447399/Products/07998-056#RemoteViewAction 

Het is niet niks om in deze tijd en op jonge leeftijd een webshop te starten, dus ik ben stiekem best trots op Eline! Ik zou het super leuk vinden als jullie de Facebook van CE Musthaves willen liken. Zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alles producten die er bij komen in de webshop!

1 opmerking

Thanks voor je reactie!