Kleine shoplog: Kruidvat 1+1 make-up actieAls er een 1+1 actie op alle make-up is, ben ik de eerste die naar de winkel toe rent. Laat dat gisteren het geval geweest te zijn! Ik heb me erg ingehouden omdat ik op dit moment niet super veel wil besteden aan make-up (weet je nog, die no-buy?! ehmmm...). Ik heb wat dingen meegenomen die ik altijd gebruik/koop en wat nieuwe dingen. Benieuwd wat ik heb gekocht? Read on!


Zoals je hierboven al kon zien op de foto, heb ik een poeder van Catrice gekocht. Dit omdat ik benieuwd ben naar de 'vernieuwde' versie. Ik was niet heel enthousiast over de vorige, maar het schijnt dat het poeder verbeterd is. Ik was net iets te benieuwd om 'm te laten liggen, dus ik ga hem testen! Het bonnetje heb ik helaas niet meer, maar volgens mij kost dit poeder 4,59 euro (ik zal het later nog even corrigeren).


Mijn favoriete foundation voor de wintermaanden is de MaxFactor Facefinity 3-in-1 foundation. Simpelweg omdat deze kleur de enige(!!) kleur is die bij mijn lichte huid past. In de zomer is deze wat te licht, maar voor nu ben ik er ontzettend blij mee. Ik merk dat mijn huid over het algemeen het best reageert op foundationproducten van MaxFactor, en deze dekt ook nog eens als een tier. Deze foundation kost 14,99 euro.

Deze foto komt van www.veracamilla.nl

Daarnaast kocht ik nog een lipstick van Essence, Dare to be red. Ik heb hier zoveel over gelezen dat ik enorm benieuwd was. De vorige lipsticks vond ik al prima, maar deze beloofden nog meer. Ik heb een foto van Vera Camilla gebruikt, omdat ik de kleur niet mooi op de foto kreeg 's nachts. Het is de middelste kleur. Ik ga hem testen! De lipstick kost ongeveer 2,39 euro.


En als laatst: False Lash Telescopic. Ik kan me echt niet voorstellen wat ik moet doen als L'oréal op een goede dag besluit te stoppen met het maken van mascara's. Ik ben een enorm groot fan van hun mascara's en zal ook nooit omschakelen naar een ander merk (tenzij het Clinique is, want dat is mijn mede-lieveling). De plastic borsteltjes werken geweldig voor mijn lange wimpers en echt, ik hoef zelden meer dan twee laagjes aan te brengen voor een geweldig resultaat. I LOVE IT! Deze mascara kost 16,99 euro.

Hebben jullie nog wat kunnen scoren in de drukte?

PS. In dit artikel heb ik een experimentje gedaan met fotograferen zonder licht (deze zijn allemaal 's nachts . Sommige foto's zijn wat korrelig en het zijn wat minder foto's dan je gewend bent, ik ben er achter gekomen dat het voor mij jammer genoeg niet werkt om te fotograferen zonder buitenlicht. De volgende keer zijn de foto's weer zoals je gewend bent!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!