Vijf websites waar je heen moet als je écht niks meer te doen hebt

Je kent het vast wel, zeker in de vakantietijd. Verveling. Je hebt écht alles al gedaan: je hebt in bad gelegen, je favoriete tijdschrift gelezen, tientallen tutorials gekeken en heel 9-gag doorgespit tot de laatste post... wat nu? Ik geef je vandaag een paar tips! Als ik me verveel, zijn er altijd een paar websites waar ik op terugval. Het goede nieuws is dat deze vaak worden aangevuld of gewoon super veel informatie bevatten zodat je lekker veel terug kunt lezen/kijken. Enjoy!


1. Vice -> stuff

Vice is echt mijn redder in nood als ik niks te doen heb op stage of op school. Het lijkt namelijk alsof je iets heel serieus aan het doen bent, maar dat is niet zo. Met het kopje 'stuff' kan ik me makkelijk een uurtje vermaken. Hier staan mega grappige verhalen tussen. Soms ook straatvragen (dat doen ze in Amsterdam), dan gaan ze met een gekke vraag de straat op om een kort interviewtje te doen met mensen.
www.vice.com/stuff

2. Temptalia

Geloof me, er bestaat geen site met meer informatie over make-up en beauty dan Temptalia. Haar swatches en foto's zijn prachtig en de reviews lezen fijn weg. Zij heeft zó ongelofelijk veel geschreven dat je je hier wel een dagje kunt vermaken. Of meerdere dagen. Of... weken.
www.temptalia.com

3. Makeupalley

Nog zo'n site waar me-ga veel informatie op staat. Ideaal voor als je dol bent op reviews, want deze site staat er vol mee! Zodra je een op Google zoekt naar een productnaam, kom je vrijwel altijd een link van Makeupalley tegen. Mijn tip: maak een lijstje van producten waar je nieuwsgierig van bent of graag wil kopen en zoek deze op op Makeupalley. Ik heb echt het gevoel dat ik dankzij Makeupalley veel minder miskopen heb gedaan!
www.makeupalley.com

4. Bloglovin

Als je van blogs houdt, moet je zeker een account aanmaken op Bloglovin'. Het leuke is dat je zelf geen blog nodig hebt, je moet het alleen leuk vinden om ze te lezen! Je kunt makkelijk afvinken wat je hebt gelezen en als je blogs van een speciaal iemand wil volgen, kan dat heel gemakkelijk. Oh, als je toch bezig bent, volg mij dan ook meteen!
http://www.bloglovin.com/blog/4194951/irispraat-beauty

5. Ebay.com

Ga altijd naar de Engelstalige website (.com), niet naar de Nederlandse!! Simple as that: vul in een Engelse term in wat je graag wil hebben (bijvoorbeeld make up brush), zet 'buy it now' aan en sorteer op price+shipping lowest first. Je krijgt dan voornamelijk Chinese verkopers te zien die producten aanbieden voor bijna niks. Zo kocht ik er eerder Real Techniques dupes voor rond de 2 euro inclusief verzenden, een beautyblender dupe en zelfs een Mac Mineralize Skinfinish (met die laatste moet je wel oppassen, want merken zijn makkelijk te faken). Met Ebay kun je je altijd vermaken, dag en nacht worden er producten toegevoegd.
www.ebay.com
Als het goed is moet je op deze manier wel kunnen overleven tijdens saaie dagen! Welke sites bezoek jij als je echt niks meer te doen hebt?

1 opmerking

  1. Leuke sites! Op Ebay kan ik me inderdaad uren vermaken, net als op Bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!