Favorieten van januari

Wauw, voelt het voor jullie ook alsof het nog maar net 2014 is? Er is al weer bijna een maand voorbij, niet te geloven. Deze maand heb ik een paar favorieten gevonden en ik heb zo'n gevoel dat sommige daarvan echte blijvertjes zijn. Kijk met mee!


Eind december kreeg ik van Van der Wal Hair&More salon een fles Moroccanoil. Sindsdien ben ik er verslaafd aan. Het is een wonder om te zien hoe erg mijn haar is opgeknapt. Ik heb altijd droge punten gehad na het verven (dat is alweer zeker een jaar geleden, maar de schade duurt lang). Met Moroccanoil is het effect niet tijdelijk, maar langdurig. Ik weet heel zeker dat er nog een nieuwe fles wordt aangeschaft als 'ie leeg is!


Verder vond ik de limited edition lijnen van The Body Shop dit najaar super fijn. Vooral Vanilla Bliss vond ik geweldig lekker. Ik heb ook meteen twee body butters ingeslagen met 70% korting. Ik vind het jammer dat Vanilla Bliss niet in het assortiment blijft, maar ik hoop dat deze volgend jaar weer terugkomt.


Ik heb 'm al een aantal keer eerder laten zien, maar deze Sigma F80 dupe via Ebay vind ik fijn. Sinds dat ik heb binnenkreeg, heb ik hem elke dag gebruikt. Het is een goede kwast voor vloeibare foundation! Deze kan ik iedereen aanraden. De echte heb ik niet, maar ik weet zeker dat 'ie er niet voor onderdoet.


De scrubs van Queen Helene zijn stuk voor stuk héél goed. Ik ben nu bezig met mijn Mint Julep Scrub (de Oatmeal 'n Honey staat in mijn ouderlijk huis) maar ik heb geen voorkeur. Ze zijn allemaal even goed! De scrubs zijn niet super makkelijk te verkrijgen (tenzij je heel toevallig een afro winkeltje om de hoek hebt die het verkoopt), maar het is het waard om er naar te zoeken.Nog een heel fijn product: L'oréal False Lash Wings mascara. Het is niet dé vervanger voor de Telescopic lijn, maar hij komt zeker in de buurt. De korte haartjes (pinnetjes?) zijn heel handig voor de onderste wimpers, terwijl de langere haartjes weer fijner zijn voor de bovenste wimpers. Ik pak hem er tegenwoordig bijna elke dag bij, dus het is wel degelijk een favoriet van me geworden. De kleur is mooi zwart en hij vlekt niet.


Dan nog iets wat niet helemaal tussen de beautyproducten past: mijn ketting van CE Musthaves! Ik vind hem zo tof dat 'ie hier niet kon ontbreken. Deze kun je op het moment niet kopen, maar je kunt op het moment genoeg soortgelijke kettingen vinden.

Dat waren mijn favorieten van januari! Welk product heb jij deze maand (her)ontdekt?

8 opmerkingen

 1. Wat een mooie favorieten, zo'n kwast voor foundation heb ik ook nog nodig, de ketting is echt heel mooi met die houten dingetjes, en de mascara lijkt me goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die moroccanoil wil ik ook! Heb er al zoveel goed over gehoord en heb ook wel droge punten.. Probeer nu ook vanalles uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je doen, echt! Ik heb altijd van alles gekocht en geprobeerd, maar niks werkt zo goed

   Verwijderen
 3. Wat een fijne favorieten! Ik ben ook dol op deze limited producten van The Body Shop! Ik heb je genomineerd op de Liebster Award! Kijk even op m'n blog voor meer info. Liefs
  ps ik kan niet vanuit m'n blog reageren bij je, de link is beautybytes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne favorieten! En die ketting is echt prachtig! Ik heb een zwak voor statement kettingen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!