Hema Dip&Clean nagellakremover review


Je kent het vast wel. Je favoriete nagellak is héél toevallig een glitternagellak. Op je nagels is het prachtig, maar op het moment dat je de lak er af wil halen, word je ineens een beetje chagrijnig... ik word dat heel vaak met mijn favoriete lak van Essie, Leading Lady. Er gaat zo'n halve rol wattenschijfjes doorheen voordat ik de lak er af heb gehaald. Ik probeerde de Hema Dip&Clean remover. Ben ik verlost van mijn frustraties? Lees verder!

Hema Dip&Clean nagellakremover- 4,50 euroDe verpakking is eigenlijk gewoon een pot nagellakremover, maar dan met een spons er in. Je kunt hier met je vinger in gaan en zachtjes ronddraaien. De nagellak laat dan los op de spons. Handig en makkelijk, áls het werkt. Één potje kost 4,50 euro. Ik vind dat niet heel goedkoop. Bij Kruidvat heb je voor de helft een enorm grote fles remover waar je lang mee kunt. Maar ach, een mens wil ook gemak, haha. Tijd voor de test! Ik gebruik Essie's Leading Lady.

Zoals je ziet houd je op het eind wat loszwervende glittertjes over, maar... HET IS ER HELEMAAL AF! Het duurde helemaal niet lang voordat alles er af was, het scheelt dus enorm veel tijd! Ik hoef niet langer een halve rol wattenstaafjes op te maken om alles er af te krijgen, na de Dip&Clean gebruik ik nog snel één watje om de losse glitters weg te halen.

Het enige nadeel vind ik dat de spons wat los lijkt te zitten en dat de spons na een paar keer gebruiken een beetje af begint te geven. Toch zou ik hem daarvoor niet laten staan, want voor glitter is het zoveel meer effectief dan wattenschijfjes! Ik vind de pot fijn in gebruik en zou hem stiekem best misschien als ik 'm niet had... aanrader voor glitterliefhebbers onder ons!

1 opmerking

  1. Dat is een veel beter resultaat. Ik gebruik niet zo vaak glitter nagellak, maar als ik het gebruik, kan ik ook goed chagrijnig worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!