PIMP Amsterdam Salt No Pepper Spray & No Fairytale Gold serum


PIMP Amsterdam is naar eigen zeggen een nieuw merk haarverzorging met ballen, maar niet voor ballen. Als je je product met zo'n zin promoot, heb je direct mijn aandacht. Ik mocht van Astrid (Mrs. Pimp) twee producten proberen; het No Fairytale Gold serum en de Salt No Pepper spray. Met de looks en namen zit het in elk geval bijzonder goed. Uiteraard is de kwaliteit nog veel belangrijker, dus ik laat je vandaag zien wat ik vind van de producten.

Salt No Pepper spray- 19,95 euro
No Fairytale Gold serum- 19,95 euro


Ten eerste de verpakkingen. Deze zijn zo leuk! Ze vallen echt op tussen al mijn andere producten. En ja, originele namen en teksten, ik ben er aardig voor te paaien. Pluspunten! Wat ik wel jammer vind is de dop van het Fairytale Gold serum. Ik had liever een pompje gehad, omdat doseren dan makkelijker gaat. Klein detail, maar voor onhandige mensen -zoals ik- zou het fijner zijn.

De producten zijn misschien aan de prijzige kant, maar als het goede producten zijn, zou ik er wel twintig euro voor neerleggen. Zeker het serum vind ik relatief goed betaalbaar (tenzij het slechte producten zijn natuurlijk).Ik begin met het Fairytale Gold serum. Ach, het was een sprookje tot ik hem vond... wéér een geniale tekst. De producten hebben een soort knuffelwerking op me, haha.Boven zie je de ingrediënten in twee delen. Er zit parfum in, alcohol (helaas) en siliconen (dimethiconol, cyclopentasiloxane). Er zit ook coumarine in, dit is een geurstof. De ingrediëntenlijst is niet al te lang, dat is vaak een goed teken. Ik heb overigens geen moeite met siliconen in serums. Het is wel handig om zeker om de dag je haar te wassen met een shampoo met sulfaten (goede reiniging) als je serums als deze gebruikt.

De geur van dit serum is ZO lekker. Ik kan er lekker lang aan snuffelen als ik het in m'n haar heb. Het doet me een beetje denken aan vanillestokjes. Jum. Het serum is erg dun. Persoonlijk vind dat ik wel fijn, want het brengt makkelijker aan als je haar nog vochtig is. Ik merkte wel dat het doseren niet zo handig ging. De eerste dag had ik overduidelijk veel te veel gebruikt (mijn haar kan ook niet heel veel hebben) en zag mijn haar er vettig uit. Even oefenen met doseren dus. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, is het serum heel fijn. Het maakt mijn zacht en pluisvrij maar het geeft bovenal véél glans. Heel fijn voor mijn dof uitziende haar.


Over naar de Salt No Pepper spray (zit iemand al met Let's Talk About Sex in z'n hoofd?). Je kent het vast wel van warme zomerdagen: je bent naar het strand geweest, hebt een duik in zee genomen en voelt je mega vies. Máár. Je haar zit super goed! Om je datzelfde gevoel te geven (min het irritante zand in je haar) is deze spray er voor je.Een korte analyse van de ingrediënten: er zit zeezout in, parfum, water, Amyl Cinnamal (geurstof), methylisothiazolinone (conserveermiddel), linalool (alcoholsoort) en algae extract (fijn ingrediënt, verzachtend en antibacterieel). Er zit dus wel alcohol in dit product, maar als je denkt aan de werking vind ik dat wel logisch. Er zitten ingrediënten in waar mensen vaker overgevoelig voor zijn, dus wie weet iets om op te letten. Ik heb er wederom geen last van/moeite mee.


Je gebruikt het product op droog of vochtig haar. Je sprayt het lekker door het gehele haar en draait je lokken. Ik kneed m'n haar daarnaast ook nog voor wat extra volume. En eh, klein detail, maar zie je die leuke zin daar bovenaan?

Over dit product ben ik heel tevreden! Mijn haar is altijd al extreem stijl geweest, ik wed dat zelfs Roy Donders er geen krul in krijgt. Met deze spray lukt het wel om mijn haar een messy look te geven (en dat is al heel wat). Ik krijg er niet meer volume door bij de aanzet, maar mijn haar oogt veel voller. Het maakt mijn haar stroever, maar wel op een goede manier- ik kan nog gewoon met mijn handen door m'n haar. Denk maar aan volumepoeder, daarbij voelt mijn haar zo stroef dat ik het niet eens meer kan bewegen, haha. Volgens Mrs. Pimp zelf moest ik beslissen of dit product bij mij zou passen, maar ja! Ik houd er wel van. Het is nu mijn favoriete stylingproduct. Ik haat gel, haarlak en wax, maar dit product past goed bij me. Het doet wat het belooft en ruikt ook nog eens lekker. Toppertje.


Ik ben aangenaam verrast door de producten van PIMP! Salt No Pepper is zelfs het eerste product waar ik naar grijp als ik mijn haar doe 's ochtends. Het serum is fijn en ruikt goddelijk, maar had ik liever met een pompje gezien.

En om je nog even lekker te maken... PIMP is bezig met een haarparfum! Ik ben hier echt me-ga benieuwd naar en kan niet wachten tot er nieuwe producten bij de lijn worden gevoegd. PIMP Amsterdam is nu onder andere verkrijgbaar bij Beautywebshop JohnBeerens.com en streeft er naar om binnenkort ook in hippe (kleding)winkels te koop te zijn.

Deze review bevat (een) product(en) die mij door een bedrijf of persoon zijn aangeboden. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

6 opmerkingen

 1. Ik hoor zoveel goede verhalen over PIMP. Ik wist niet dat coumarine ook een geurstof is. Het is namelijk ook een bloedverdunner.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor echt onwijs veel positieve reacties over de PIMP producten, ik word nu wel heel erg nieuwsgierig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier had ik nog nooit van gehoord, maakt me wel nieuwsgierig :)
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! :) Op mijn blog staat het artikel waarin je naam vermeld staat en wat je moet doen! Veel succes :) xxx Sara
  http://www.oohlablush.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm vanillestokjes, dat klinkt wel goed ;) Ik ben hier wel erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!