Review: Lush Breath Of Fresh Air toner water


Zin in een frisse wind op je gezicht? Het poederige van je foundation wegwerken? Of gewoon even sprayen als je bezweet van je fiets af komt na een zware schooldag? Het kan allemaal met deze Breath Of Fresh Air toner van Lush. Ik kocht hem met 50% korting drie weken terug en ik heb hem uitgebreid getest! Vandaag laat ik hem aan je zien.

Lush Breath Of Fresh Air toner - 11,65 250ml- 5,55 euro 100ml via Lush (exclusief 50% korting!)De toner bevat bronwater, aloe vera, diverse oliën, zeewier... veel fijne ingrediënten! Er zitten alleen wel parabenen in. Sommige mensen zijn daar overgevoelig voor. Ik heb daar geen last van. Lush voegt dit toe aan hun producten zodat ze langer goed blijven. De toner blijft bijvoorbeeld 14 maanden goed. Best lang! Die korte houdbaarheidsdata weerhielden mij altijd een beetje om producten bij Lush te kopen. Ik ga niet veel geld neerleggen voor iets wat ik weg moet gooien omdat ik het niet opmaak.


De geur van de toner is niet heel lekker, maar het went. Het belangrijkste is dat het werkt, en dat doet het ook! Ik gebruik de toner meerdere keren per dag, maar het voornaamste is na mijn foundation. Ik weet niet wat het precies is, maar de afgelopen paar dagen ziet mijn huid er heel droog en schilferig uit rondom mijn kin. Foundation ziet er op een droge huid gewoon niet mooi uit, het benadrukt de droogheid alleen maar. Deze toner is dan echt ideaal, even sprayen en het hele 'cakey' effect is weg. Ik ben er heel blij mee!

Daarnaast merk ik dat mijn huid rustiger is geworden. Naast Breath of Fresh Air heb ik ook het Eau Roma water gebruikt. Deze twee producten werken voor mij super goed! Omdat ik op een minder agressieve manier reinig, gaat mijn gezicht veel minder snel glimmen. Ik weet niet precies welke bestanddelen dat rustgevende effect hebben op mijn huid, maar ik denk dat aloe vera het bij mij heel goed doet. Omdat de toner zo mild is, is het een goed product voor zowel een vette als droge huid.

Het enige nadeel vind ik het spraykopje. In plaats van een fijne nevel zoals je dat met parfum hebt, is dit een onhandige spraykop waar iets teveel uitkomt. Ik moet wel zeggen dat er verschil zit tussen de 100 en 250ml. De grote fles doet het beter.De toner is via internet niet meer te krijgen (ik kon hem in elk geval niet vinden) en de verkoopsters konden me niet met zekerheid zeggen of hij uit het assortiment gaat. Ik hoop het niet in elk geval! Ik heb twee grote flessen van 250ml gekocht als back-up, maar zou het jammer vinden als deze uit het assortiment gaat. Als je hem nog ergens kunt vinden, zou ik hem zeker meenemen!

1 opmerking

  1. Klinkt als een fijne spray, ook fijn als het echt het cake-erige (dit is geen woord haha) wegneemt van je foundation. Toch sla ik dit over omdat dit gewoon niks voor mij is, ik ben meer van de poeder, mascara en gaan met de banaan ;p!

    liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!