Review: Pantene NatureFusion intensive serum & Smooth Vitality conditioner via Action


Soms kom je bij Action dingen tegen die je véél eerder had moeten proberen! Sommige producten vallen gewoon niet bepaald op, maar zijn absoluut de moeite waard om te proberen. Ik kan alvast verklappen dat ik dat gevoel met deze twee producten zeker had... Ik heb het over de NatureFusion lijn van Pantene. Ik heb het Intensive serum en de Smooth Vitality conditioner uitgebreid getest en laat je vandaag zien wat ik er van vind!
Ik begin met het serum. Ik zal het vooraf maar meteen zeggen: ik ben dure producten gewend. Redken, Moroccanoil, PIMP Amsterdam... het kan me niet luxe genoeg zijn, haha! Ik vond het daarom extra leuk om weer even een budgetproof product te proberen. Dit serum is bedoeld voor fijn en slap haar. Het moet aangebracht worden in de haarpunten en het hoeft niet uitgespoeld te worden.


Toen ik de ingrediënten zag, was ik niet echt onder de indruk. Veel alcohol (vijf keer hoog boven aan de lijst!!) en siliconen, parfum hoog bovenaan de lijst... nee, het zag er niet al te best uit, maar soms word je aangenaam verrast door een product...

Het serum ruikt ten eerste heer-lijk! Echt zo'n geur waar je lang aan wil snuffelen zodra het in je haar zit. Het is eerder een soort crème- denk maar aan die pompjes van Andrélon. Het is niet heel waterig en dun, maar het trekt wel heel snel in je haar. Wat ik een grote plus vind is dat je dit serum op droog haar kunt gebruiken. Je wacht even, gaat er met een borstel doorheen en je haar is pluisvrij, zacht en ruikt heerlijk. Ook op handdoekdroog haar (na het douchen) werkt het heel goed. Ik merk niks van de alcohol in het serum, het droogt mijn haar op geen enkele manier uit.


Dussssss, wie is er goed in Duits? ;-)

Next up is de conditioner. Qua conditioner ben ik niet super verwend. Ik houd van Andrélon, Aussie en ook andere drogisterijmerken hebben prima conditioners. Van Pantene had ik nooit eerder een conditioner gebruikt, met de simpele reden dat het merk me niet echt aantrok (de verpakkingen zijn vrij ouderwets). Deze conditioner is speciaal voor droog haar dat wel wat glans kan gebruiken.


Ook van deze ingrediëntenlijst werd ik niet zo blij. Hetzelfde verhaal: alcohol, siliconen, parfum... maar ook hier moet je je niet door laten afschrikken.

Ook de conditioner heeft een super lekkere geur. Ik kan het niet echt plaatsen, maar het ruikt fris en bloemig. De conditioner is niet heel dun of waterig, fijn! Mijn haar voelt lekker zacht na gebruik en is veel minder springerig. Het valt mooi stijl. Ook ideaal voor mensen met lastige krullen dus! Na gebruik heb je niet eens per se een serum meer nodig.  Ik vind hem heel fijn! Er was ook een fles van 400ml, dus die ga ik heel snel inslaan...


Je hoort het, ik ben super enthousiast! Voor een budgetprijsje zijn het fantastische producten die je echt eens moet proberen! Je kunt ze vinden bij Action. Helaas is het assortiment vaak wisselend (ze hebben ook niet in elk filiaal hetzelfde), maar het is de moeite waard om de producten te zoeken.

Ik kon mijn bonnetje jammer genoeg niet terugvinden, maar ik heb volgens mij 1,89 euro betaald per product. Ik kan er 10 of 20 cent naast zitten, maar ze zijn in elk geval rond de twee euro, super budget dus!

1 opmerking

  1. Ik ben nu echt heel benieuwd geworden naar de geur en de werking bij mijn haar! :D En woow voor die prijs helemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!