Sale bij Sephora: mijn wishlist

Op mijn Facebookpagina (www.facebook.com/irispraat) las je het al: het is sale bij Sephora! Ik keek al een hele tijd op de Amerikaanse site, maar deze verzendt niet naar Nederland. Nu is het eindelijk zover voor de Franse website: SALE!! Ik ben al de hele tijd bepaalde producten in de gaten aan het houden (sommige zijn af en toe een paar dagen uitverkocht en dan in eens wel weer op voorraad). Ik laat je vandaag mijn sale-picks zien.


Op dit poeder ben ik dus al twee weken aan het wachten. Er is één kleur in de sale en dat is MIJN kleur!! Ik ben nu bezig met een poeder van L'oréal en eentje van Rimmel, maar die halen het totaal niet bij dit poeder. De poeders van Sephora zijn de enige waar ik niet van ga glimmen. Mijn laatste poeder ging vorige week op en sindsdien lijkt mijn voorhoofd op een glimmende discobal. Waaah! Kom terug!

De tweede is vrij logisch als je kijkt naar wat er in zit (het midden is D20 poeder, hetzelfde als hierboven). Ik vind dit ook gewoon een leuk product! Drie-in-één, hartstikke handig lijkt me. Tot nu toe heb ik ook alleen maar oranje-achtige bronzers kunnen vinden, maar ik heb vertrouwen in Sephora. De sculpting disk is jammer genoeg ook al vanaf het begin niet op voorraad. Cry me a river.


Idylle is een van de lekkerste geuren die ik ooit rook, maar ook één van de duurste geuren die ik ooit zag. Dit is de eau de toilette, die is ietsje beter te betalen dan de eau de parfum, maar nog altijd erg duur. Dat is ook de reden dat ik 'm nooit heb gekocht. Ik vind de 100ml nu best interessant geprijsd! 65 euro voor een hele grote fles is niet zo heel duur. Bij Chanel heb je daar 50ml eau de toilette voor.


CAN I GET A WOW? Hoe mooi is dit poeder van Guerlain? Het is gewoon zonde om 'm te gebruiken. Helaas is deze ook al niet op voorraad, maar ik vind hem zo mooi! Ik zit wel te twijfelen of ik 'm zou kopen, want misschien valt deze ook een beetje oranje uit. Daarnaast is het ook nog steeds veel geld. Hmmm...


See By Chloé vind ik een super lekkere geur! De geur is fris maar toch aanwezig. Ik houd er altijd wel van als iemand duidelijk kan ruiken dat ik parfum draag (niet té overdreven natuurlijk, ik wil geen oude oma lijken die verdrinkt in haar eigen lucht). De grote fles is nu best wel betaalbaar. Ik vind 57 euro een prima prijs voor een grote fles (maar dan moet ik de geur wel heel lekker vinden). Ik ben nog erg aan het twijfel over deze, Mademoiselle of Flowerbomb.

Als laatste sale-pick zag ik deze kwastenset. Je gelooft het niet: OOK niet op voorraad. Deze set kost maar vijf euro en de kwasten van Sephora zijn over het algemeen van hoge kwaliteit. Ik wacht rustig af totdat alles weer 'en stock' is...

De verzendkosten zijn wel vrij hoog, maar met deze sale-artikelen kun je veel besparen. Misschien kun je ook samen doen met een zus of een vriendin, dan verdeel je de verzendkosten.

1 opmerking

  1. Mooie wishlist. Ik vind het zo jammer dat de Sephora niet meer in Nederland zit.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!