Vijf producten die iedereen moet hebben

In de afgelopen paar jaar heb ik ontzettend veel verschillende producten gebruikt. De overgrote meerderheid heb ik niet nog een keer gekocht. Gewoon omdat ik benieuwd was of er nog beter, nog mooier of nog goedkoper zou zijn. Vandaag laat ik je vijf producten zien waarvan ik vind dat iedereen ze moet hebben! Dit zijn dan ook producten die ik de afgelopen jaren vaak opnieuw heb gekocht, of die ik opnieuw ga aanschaffen.

1. Een Mac Mineralize Skinfinish


Een highlighter is niet eens per se een musthave in je make-upcollectie, maar het kan je gezicht zoveel mooier maken! Een beetje op de neusbrug, op het wenkbrauwbot en net boven je blush... boom! Je hebt meteen een gezonde uitstraling en mooie glans op je gezicht. Mac is de koning wat betreft highlightende producten, dus gun jezelf een mooie mineralize skinfinish!

2. Een lipstick van (Yves) Saint Laurent


Simpelweg omdat deze de Rolls Royce onder de lippenstiften zijn. Ze zijn zacht, knallen van het pigment en zijn gewoon al mooi om op je make-uptafeltje te zien staan. Dit is een van de duurste lippenstiften die ik ooit heb gekocht (misschien zelfs wel de allerduurste), maar ik heb er geen spijt van.

3. L'oréal La Manicure Omega Grow


Hoeveel artikelen ik al heb geschreven over deze nagellak, is misschien niet eens meer op één hand te tellen. Ik ben aan mijn vijfde flesje bezig en dit is gewoon mijn nagel-redder. Ik weet nu niet wat ik zonder deze lak als basecoat moet. Het maakt mijn nagels langer, sterker en mooier. Voor iedereen een aanrader!

4. Eight Hour Cream


In de aanbieding kun je regelmatig een tube Eight Hour Cream scoren. Ik kocht mijne voor 12,50 euro en ik ben er zo ontzettend blij mee! Het werkt als een wondermiddeltje tegen schrammen, droge plekken, gebarsten lippen en eigenlijk elk mogelijk huidprobleem wat je kunt bedenken (alleen een vette huid met puistjes wordt niet zo blij van de cream). Ik houd er echt van en ga zeker nog heel veel tubes aanschaffen!

Goede gezichtskwasten




Goede gezichtskwasten zijn echt mega belangrijk. Het bepaalt hoe en hoelang je make-up zit en blijft zitten, dus kies een goede uit! Ik ben zelf fan van plat afgesneden kwasten en kabuki modellen. De Real Techniques kwasten zijn ook heel fijn. Tip: zoek op Ebay naar kwasten. Deze hebben vaak een prima kwaliteit en zijn veel minder duur. Op de laatste foto zie je mijn favoriet van het moment. Dit is een Sigma F80 dupe van Ebay.

Wat mij betreft zijn bovengenoemde producten musthaves voor iedereen! Heb jij zelf nog een musthave die echt niet kan ontbreken?

7 opmerkingen

 1. hoi,
  leuk !
  ik heb ook een beautyblog www.meidenindemode.blogspot.nl .
  ik zou het super leuk vinden als je er op zou kijken, en ook een reactie zou plaatsen!

  xxx Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, leuk dat je een reactie achterlaat! Ik zal je gaan volgen via Bloglovin.
   Wil je de volgende keer niet je eigen website in de comments plaatsen? Iedereen kan al bij jouw blog komen als ze op je naam klikken. Ik wil namelijk geen reclamewebsite worden. Dankjewel! x

   Verwijderen
 2. ik zou graag nog een ysl lipstick willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het er eigenlijk niet over eens dat je perse een ysl moet hebben, ik vind ze dus echt totaal niet goed.. ga liever voor Chanel of Dior. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog nooit een Dior gekocht, dus kan daar jammer genoeg niet over oordelen! Ben wel super benieuwd :-) Chanel vind ik inderdaad ook prachtig, maar qua pigment is YSL de beste (vind ik dan, haha!)

   Verwijderen
 4. Mooie producten! Die kwasten gebruik ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!