L'oréal Collection Privee nudes: Doutzen, Eva & JLo lipsticks


Matzwart en goud? Voor mij kan het niet veel mooier. Om heel eventjes de aandacht af te leiden van alle nieuwe pracht en praal van Essence en Catrice, laat ik je vandaag iets nieuws van L'oréal zien. Deze prachtige pareltjes van lippenstiften waren voorheen alleen in het buitenland te verkrijgen, maar binnenkort kun je ze ook in de Nederlandse drogisterijschappen vinden. Ik heb het over de Collection Privée van L'oréal. Pak een bakje, want er zal veel gekwijld worden...

L'oréal Collection Privée lipsticks- 14,99 euro
Echt, deze lippenstiften zijn toch geweldig om te zien? Ik vind dit misschien nog wel mooier dan mijn heilige YSL (goud met roze). Zwart, goud, logo's... zwijmel. Oke, laten we ophouden over de verpakking (hoewel ik er nog véél langer over door wil gaan, want oh!). Ik heb in elk geval drie kleuren om te testen en dat zijn Eva (Longoria), Doutzen (Kroes) en JLo (Jennifer Lopez). Het zijn alledrie nude kleuren die je lippen nét dat beetje mooier en perfecter moeten doen lijken.


Links: Eva's nude- een nude voor een wat donkerdere huid met een tikje oranje
Midden: Doutzen's nude- een nude voor een hele lichte huid, erg sheer en lichtroze
Rechts: JLo's nude- een typische oudroze kleur die eigenlijk iedereen mooi kan staanEva's nude. Niet echt mijn kleur, ik vind hem voor mij te oranje. Het past simpelweg niet helemaal bij mijn huidskleur. Ik ben erg bleek en heb lichte lippen. Als je wat getinter bent, is het wellicht een goede keuze voor je.Doutzen's nude. Wow, dit is net een roze labello! Hij is erg licht, een prima kleur voor mijn huidskleur. Deze kleur is wat meer sheer (doorzichtiger) dan de andere. Een harde, lichtroze kleur kan soms minder mooi uitvallen, dus ik vind het een goede keus.En als laatste JLo's nude. Dit is mijn favoriet! Je ziet in principe geen opvallende kleur, maar mijn lippen zien er wel mooier en egaler uit. Dat is precies het effect wat een nude moet geven.

De lippenstiften zijn allemaal vrij zacht. Ze stiften fijn en zijn goed gepigmenteerd, alleen die van Doutzen iets minder. Dat vind ik een verstandige en logische keuze omdat lichtroze anders een beetje ordinair over kan komen. Opvallend vind ik dat de JLo het best bij mij past, omdat Jenni from the block nou niet bepaald bleek is. De lippenstiften blijven allemaal goed op hun plek. Je kunt er een klein hapje mee eten en ook een drankje gaat goed, alleen als je uitgebreid gaan lunchen of dineren moet je wel even bijstiften. Ik ben het meest enthousiast over de JLo en Doutzen- kleuren, maar ik denk dat de Eva voor getinte dames héél erg mooi kan uitvallen.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs. Vijftien euro vind ik best duur, ik denk dat de meesten van jullie dat ook vinden. Als je er een koopt, moet je dus wel even goed testen welke kleur voor jou het beste zal zijn.


De mooie lippenstiften zijn nog niet te koop, maar verschijnen binnenkort in de schappen. L'oréal Nederland kon helaas nog niet vertellen wanneer dat precies zou worden.

4 opmerkingen

  1. Wat een super mooie lipsticks, leuk ook dat ze dat zo hebben gedaan als favoriet van celebs. Vind die van Doutzen het mooist, ik hou wel van naturel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de middelste vind ik de mooiste kleur! die lichtroze zeg maar
    liefs, en nog een fijne week verder x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!