Review: Catrice Sun Shimmering Bronzing powder


Nog een product uit de nieuwe collectie van Catrice: dit prachtige Shimmering Bronzing Powder voor een medium skin. Zoals je weet heb ik geen medium skin (ik ben lichter dan licht), maar ik vond deze er zo mooi uit zien dat ik hem graag een kans wilde geven. Dat patroon is zo mooi! De middelste kleur leek me ook licht genoeg voor mijn gezicht, dus ik was heel nieuwsgierig...

Catrice Shimmering Bronzing Powder medium skin- 4,99 euro


Ik heb erg veel foto's gemaakt, want dit product is bijzonder fotogeniek. Het patroon is erg mooi en bijzonder! Er zitten twee verschillende kleuren in, een donkere (onderaan) en een lichtere (midden). Deze twee kleuren samen maken een glinsterende bruinige tint. Het doosje is stevig, fijn voor als je hem onderweg meeneemt. Er zit geen spiegeltje in en ook geen kwastje. Ik had er graag een spiegeltje bij gezien, maar je kunt niet alles hebben.

It's so pretty! Er zitten dus kleine glittertjes in, maar dat zou ik eerder beschrijven als 'glans'. De glitters zijn niet groot of opvallend, het zorgt gewoon voor een mooie glans op je gezicht.


Links zie je de donkere kleur, in het midden de lichte kleur en rechts zie je de twee kleuren door elkaar. Prachtig! De donkere kleur is wel duidelijk meer geschikt voor een getinte huidskleur.


Op de foto heb ik de bronzer net onder mijn blush aangebracht. Let op: voor de foto heb ik expres meer bronzer aangebracht, anders zag je hem niet goed! Ik gebruik minder product dan op de foto. Ik vind de bronzer nét iets te oranje als ik de twee kleuren door elkaar gebruik. Jammer, maar ik had het kunnen verwachten. Hij is dan ook voor een 'medium skintone'. Als ik alleen de lichte kleur gebruik, is 'ie prachtig. Het is wel aan te raden héél goed te blenden, want het poeder bevat aardig wat pigment. Als je lijnen maakt voor contouren kunnen die vrij snel extreem ogen, dus pak er een goede kwast bij als je met het poeder aan de slag gaat.

Ik ben gematigd enthousiast over het poeder. Het heeft veel pigment, blijft mooi zitten gedurende de dag en heeft een prima prijs. Ik vind hem voor mij, zeker nu in de 'wintertijd', te donker voor me. Ook had 'ie wat minder oranje mogen zijn. Ik zou dit poeder aanraden als je al een kleurtje hebt van jezelf (een fake tan bijvoorbeeld) en houdt van een mooie, zonnige gloed.

7 opmerkingen

 1. De bronzer ziet er prachtig uit, mooie swatches! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al gelijk oeh veelste donker voor mij, maar toen zag ik de foto en ziet er mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww wat ziet de Bronzer er prachtig uit! On my wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw best mooi! Ik ga er zeker naar kijken als ik weer een 2e Essence schap tegenkom. De bronzer spreekt mij niet zo aan, omdat ik dat nooit gebruik. Maar mooi is hij wel!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohh haha die blush staat niet in dit artikel.... hahaa

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!