Review: Essence Love Letters Love Poem highlighter


Ben ik even blij dat ik bij Kruidvat werk! Ik zie altijd de nieuwste limited edition-lijnen voordat ze in de winkel komen te liggen (én ik mag ze alvast kopen!). Budgetmerk Essence is de koning als het gaat om mooie limited edition producten. Ik geef niet heel veel om hun nagellakjes en andere producten (ik vind die notitieboekjes die ze er bij verzinnen vaak zo onzinnig), maar de highlighters zijn geweldig. Zo ook deze, de Love Poem! Voordat je je opmaakt elke ochtend, vertelt je highlighter wat over de liefde. Ik voelde in elk geval al véél liefde voor de verpakking...

Essence Love Letters (LE) Love Poem highlighter- 3,39 euro


Love Poem is een licht poeder met hele kleine shimmertjes. Het is er voor gemaakt om de huid een mooie glans te geven. Het poeder bevat 'normale' poeder ingrediënten. Meestal vermijd ik talk in mijn gezichtsproducten, maar met een highlighter vind ik het geen drama. Ik gebruik dit niet over mijn hele gezicht, maar vooral over/net boven mijn blush.


Zoals je hierboven ziet, is het poeder heel licht van kleur. Ik vind het jammer dat 'ie niet wat donkerder is. Als je hem goed uitsmeert of blendt met een poederkwast, zie je weinig meer van de lichte kleur. Toch is het de highlighter niet zo geschikt voor dames met een medium tot donkere teint. Jammer.
Zoals je hier op mijn hand ziet, zit er aardig wat glitter in. Ik vind het effect heel mooi!Je kunt het niet zo goed zien (highlighters zijn zo lastig te fotograferen, terwijl ze toch duidelijk zichtbaar zijn), maar als je goed kijkt zie je boven mijn blusher een flinke glans. Ik heb hem ook in mijn ooghoek aangebracht. Ik vind het resultaat zo mooi! Voor een lichte huid is 'ie heel geschikt. Door de neutrale toon (witachtig, dus niet roze of goud) kan 'ie ook bij elke blusher (ik gebruik de felste kleur uit het Sleek Lace By 3 palette).

Ik ben weer super enthousiast! Ik ben blij dat Essence gewoon mooie budget highlighters uitbrengt die goed betaalbaar zijn voor iedereen. Ik vind dit resultaat net zo mooi als mijn super dure Mineralize Skinfinish. Ik denk alleen dat de highlighter op hele donkere huidtypes niet zo mooi is. Iedereen met een lichte huid zou ik aanraden om morgen naar Kruidvat te gaan voor je eigen liefdesbrief...

6 opmerkingen

 1. wow die vind ik echt super mooi, oh bijna te zonde om te gebruiken!!! wow ik ren morgen naar Kruidvat!! (hoop dat ze hem hier al hebben!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend schattig :) En mooi geschoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem wel mooi, maar misschien iets veel te glitter voor mij!
  Goede review!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha Leuk, Hele reactie geschreven druk ik op de verkeerde knop... alles weg!! even opnieuw, ik ben dus vandaag naar kruidvat in utrecht gegaan want daar moest ik heen... en boehoehoeee hadden ze hem niet en ik wil hem zo graag al was het alleen voor de tekst

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!