Review: Essence Maximum Volume mascaraMaximaal volume, wie wil dat nou niet? Ik in elk geval wel, en deze nieuwe mascara van Essence belooft het. Deze mascara heeft een plastic borsteltje (i love it!). De vorige mascara's van Essence konden mij niet overtuigen, maar ach, een tweede kans is nooit mis... of wel?

Essence Maximum Volume mascara- 2,89 euroVolgens mij is deze mascara de vervanger van mascara met de felle oranje verpakking (correct me if i'm wrong!). Ik vind deze verpakking best mooi. Zwart met blauwgroene accenten, prima! Hij valt wel wat minder op dan de oranje, maar goed.Ook het borsteltje ziet er goed uit. De pinnetjes zijn redelijk kort, waardoor je goed gescheiden wimpers moet krijgen. Tijd om te testen...


Hierboven zie je het resultaat! Omdat ik nogal opvallende eyeliner op had, heb ik hem niet op mijn onderste wimpers aangebracht. Ik vind het resultaat in elk geval erg mooi! Het ziet er natuurlijk uit, ik heb niet erg plakkende wimpers (terwijl ik dat héél snel krijg) en qua volume zit het ook wel goed. Ik draag hier namelijk maar één laag, je kunt de mascara bijzonder goed opbouwen. Het aanbrengen gaat ook bijzonder goed. Ik heb eigenlijk geen één wattenstaafje nodig gehad om te corrigeren, en dat zegt wat. De kleur is mooi zwart en bovendien vlekt de mascara niet.

Zoals je misschien wel weet ben ik niet af te slaan van mijn L'oréal mascara's, maar deze komt erg dicht in de buurt. En dat voor een budgetprijsje van nog geen drie euro! Ja, ik ben heel erg enthousiast. Zo zie je maar, soms moet je een merk een tweede kans gunnen...

De mascara ligt nog niet overal in de schappen, maar in elk geval kun je hem (binnenkort) bij Kruidvat kopen voor 2,89 euro.

11 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! En dat voor een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi resultaat, ik wil deze wel uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi resultaat! Heb je aan t einde van de dag ook geen last van veel zwarte stukjes onder je ogen? Dat heb ik bij die oranje wel heel erg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, het is echt een groot verschil met de vorige versie! De vorige vlekte ook heel erg, deze gelukkig niet. :-)

   Verwijderen
 4. Vet goede kwaliteit voor zo'n prijsje! Als ik hem zie ga ik hem zeker kopen! Liefs,
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel goed uit!
  En het resultaat is echt wauw.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw hij pakt echt al je haartjes. Ik vind zo'n kammetje veel fijner dan een borsteltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het borsteltje ziet er super fijn uit en het resultaat is ook heel mooi! Deze wil ik wel eens proberen als mijn andere mascara's op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!