Vijf producten die ik niemand zou aanraden

Natuurlijk zie je hier veel mooie producten voorbijkomen. Ik heb niet heel snel een hekel aan een product. Zodra ik het gevoel heb dat ik een product niet fijn ga vinden, koop ik het gewoon niet. Toch ben ik de afgelopen paar maanden een paar producten tegengekomen die ik écht niemand zou aanraden. Nieuwsgierig? Lees dan verder!


1. ColorMagic mascara van Action - 0,49 euro

Deze mascara is de slechtste die ik ooit heb geprobeerd. Jammer, want het zou zo mooi kunnen zijn voor 0,49 euro. Er komt gewoon bijna niks van het borsteltje af- je krijgt geen volume, geen kleur, niks. Deze mascara is na een keer gebruiken dan ook direct in de prullenbak beland. Ik snap dat het voor sommige meiden interessant kan zijn om voor goedkoop te gaan, maar geloof me, zelfs dit is duurkoop.


2. Aussie Take The Heat producten- 9,14/ 7,11 euro

Ik houd van Aussie, maar deze producten doen dus gewoon niks extra's. Ik kocht deze omdat ik elke dag een fohn gebruik en ook wel eens stylingtools. Ik merkte alleen geen verschil, zeker niet in de hittebescherming. Deze zou ik dus niet nog eens kopen- ik zou iedereen de Miracle Moisture van harte aanbevelen, want daarbij merk je wel écht een duidelijk verschil.


3. Lush FUN bar

Eerder schreef ik een lovende review over de Fun bar, maar ik moet het helaas terugnemen. De verpakking is namelijk zo onpraktisch! Er mag geen water bij het product komen namelijk. Als je hem naast je badkuip legt of in de douche, komt dat er heel makkelijk bij. Het resultaat is een kleverige bende die je niet meer kunt gebruiken. Super zonde, zeker voor het geld dat je er voor neerlegt (10 euro). Ik houd het lekker bij de badbruisballen en producten in flesjes.


4. Dermo Therapy cleansing tonic/toner

Ik ben dol op toner! Het sluit mijn ritueel van het reinigen van mijn gezicht af en mijn huid wordt er brandschoon van. Jammer genoeg werd ik niet zo blij van deze toner van Action. Hij ruikt ten eerste naar Clearasil (bah) en is super uitdrogend. Als je op zoek bent naar een goede toner, kijk dan eens naar de toners van Lush. Deze zijn veel milder en werken fijn!


5. Oogschaduwpalletjes van Action

Het lijkt nu wel echt alsof ik alle producten van Action haat, dat is niet zo! Ik vind heel veel producten fijn, maar jammer genoeg komen de meeste missers wel daar vandaan. Zo ook dit palletje. Ik vind hem niet fijn. De bruintinten vallen veel roder uit en de zwarte kleur heeft amper pigment. Jammer, want de gebakken bolle poedertjes zien er super mooi uit!

Ik kom dus niet echt heel vaak missers tegen, maar deze producten hierboven zou ik jullie allemaal niet aanraden. Heb jij wel eens een flinke miskoop gedaan?

7 opmerkingen

 1. Ik heb dat palletje van de action ook, jammer dat ze geen goede pigment afgeven! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig dat je dit allemaal onder elkaar zet. Ik wilde laatst FUN van Lush kopen maar de verpakking leek me inderdaad nogal onpraktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toch hoor ik ook wel goede dingen over de oogschaduw van de action en over het merk aussie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste Aussie producten zijn ook super goed! Miracle Moisture staat er niet voor niets bij als aanrader :-) Alleen deze lijn viel me tegen.De oogschaduw vind ik persoonlijk wel echt een tegenvaller

   Verwijderen
 4. Heel handig dit artikel.
  Zo weet je welke producten het niet waard zijn om te kopen.
  Je hebt een hele leuke blog, ik volg je nu via bloglovin. Volg je me terug?
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!