Besteld bij Douglas + vraag!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Even een gilletje van blijdschap jongens en meisjes. Ik kreeg een mailtje dat NYX in Taupe ein-de-lijk weer werd aangevuld. Ik kon op dat moment niet meteen bestellen, dus zat al in de stress- wat als 'ie wéér uitverkocht zou zijn? Gelukkig heb ik 'm weten te bemachtigen! Ik plaatste een bestelling bij Douglas én heb nog jullie advies nodig! Er is namelijk een product waar ik al wekenlang over twijfel, ik zou graag jullie mening willen weten!


Ik kocht de Mac Pro Longwear concealer in NC15. De kleur is overigens een gok, ik heb geen idee wat mijn Mac kleur is, maar zo licht mogelijk is meestal al snel goed. Nikkie(tutorials) gebruikt deze als foundation. Toen ik haar filmpje zag, was ik op slag verliefd. Haar filmpjes hebben echt een slechte werking op me, alles wat zij gebruikt wil ik ook! Haha. Ik ben super benieuwd naar de concealer en zal hem in combinatie met de beautyblender gaan gebruiken. Ik heb gehoord dat er met een kwast lastig mee te werken valt, maar ik ga 'm uitgebreid reviewen.

En dan. Ja. Eindelijk! De NYX blush in Taupe. Wederom een product dat ik koop dankzij Nikkie(tutorials). Ik ging er speciaal voor naar Utrecht, maar ze hadden 'm daar ook niet. Volgens mij is er lang een probleem geweest met de levering, want het duurde zó lang voordat 'ie er weer was! Ik heb zeker drie weken moeten wachten op de verlossende Douglas-mail, haha! Ik heb hem al eens gebruikt (geleend van een huisgenootje) en o-m-g. Ik voelde me even Kim Kardashian. Wat een geweldige kleur om mee te contouren! Daarnaast mocht ik nog twee samples uitkiezen. Ik houd van Thierry Mugler, dus die keuze was snel gemaakt. Het andere product ken ik niet, maar ik ben er wel benieuwd naar. Ik vind het leuk dat Douglas deze service biedt.

Nu mijn dilemma: HELP ME! Ik ben al wekenlang aan het kijken naar de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Nu kom ik er dus écht niet uit welke kleur ik moet kopen. Ik ben blond, best lichtblond zelfs, maar de lichtste kleur van de Dipbrow Pomade lijkt me zo grijs. De donkere kleuren lijken best wel op elkaar (chocolate en dark brown). Ik heb geen idee meer welke ik moet kiezen...Dus, help me alsjeblieft! Ik twijfel tussen Blonde of Dark Brown, maar vooral de onderste afbeelding maakt me een beetje huiverig... Auburn en Ebony gaat hem sowieso niet worden, want die zijn te donker/te rossig. Ik kan niet wachten om dit product te kopen/gebruiken, want de resultaten die ik zie op Instagram en Google zijn zo ongelooflijk mooi! Wat zouden jullie doen?

3 opmerkingen

  1. Ik zou als ik jou was blonde kiezen want de andere kleuren zijn heel donker en ik ben persoonlijk geen fan van donkere wenkbrauwen bij lichtblond haar. Leuke aankopen trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik jou was zou ik toch voor blonde gaan, ookal lijkt hij wat grijs. Dat grijze is volgensmij vooral om het een "koele" ondertoon te geven, zodat het niet te oranje/rood wordt en er juist natuurlijk uit komt te zien. Je kan het ook laten testen bij een douglas die anastasia verkoopt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmm toch zou ik voor de blonde gaan zeker als je blond haar hebt, de bruine tinten zien er toch redelijk donker uit, ik zou zelf moeite hebben om me juiste kleur te kiezen zonder eerst te testen zou ik persoonlijk niet oneline bestellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!