L'oréal Miss Manga Turquoise mascara review


HELLO 1970'S! Blauwe mascara was het helemaal in het retro tijdperk, maar L'oréal vond dat het ook voor ons tijd werd om onze wimpers in kleur te hullen. Trek je discopak aan, doe een dansje op ABBA muziek en smeer een laagje... Vandaag laat ik je Miss Manga in turquoise zien.

Miss Manga Mascara in Turquoise: 9,99 euro
Mijn eerste reactie was toch wel 'MIJN GOD, hoe ga ik dit ooit dragen?!'. Ik kan me herinneren dat mijn moeder een jaar of tien geleden bijna dagelijks blauwe mascara droeg, maar niet eens zo fel als deze. In combinatie met oogschaduw valt het wat minder op, maar alsnog is het bijzonder goed te zien. De kleur is super intens en opvallend en dus ook geschikt voor mensen met donkere wimpers. Het borsteltje is net zoals de gewone Miss Manga mascara. Wil je de review van de 'gewone' versie nog even lezen, klik dan HIER.


Hierboven draag ik geen mascara. Mijn wimpers zijn vrij licht, dus ik was helemaal bang voor het carnavalseffect... haha.En mijn god, is dit even carnaval-esk...

Ik vind het resultaat echt verschrikkelijk, haha! De mascara zorgt voor een klonterig resultaat en houdt mijn wimpers niet goed gescheiden. De formule zal dus wel anders zijn, want ik vond de zwarte best prettig. Ik kan kort zijn, dit is totaaaal niet mijn ding. Ik vind de kleur veel te fel uitvallen en mijn wimpers zien er uit als een berg klonten. Gelukkig kon ik mijn moeder er gelukkig mee maken, haha! Zij heeft vrij donkere wimpers waardoor het minder opvalt.

Nee, ik vind de mascara geen aanrader, tenzij je een feestje hebt of gewoon in een retro stemming voor de spiegel wil staan met Madonna op de achtergrond (en alle deuren dicht, dit wil je de mensheid niet aandoen).

5 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit, maar ik hou niet van gekleurde mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook niet erg van gekleurde mascara, idd goed voor feestjes & carnaval :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hem ook gereviewt! wat ik denk is dat hij wel heel erg mooi is als je boven zwart aanbrengt maar onder deze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij zo anders is dan de zwarte! Net iets te knal bij jou misschien inderdaad, jammer, maar leuk voor je moeder :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw jeetje wat heftig! Ik zal deze denk ook links laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!