Mijn zoektocht naar nieuwe schoenen

Al een tijdje ben ik op zoek naar nieuwe schoenen. Ik vind het enorm moeilijk! In de winter draag ik vrijwel elke dag Uggs. Sommige mensen vinden ze vreselijk, maar ik kan bijna niet meer op andere schoenen staan. Mijn voeten zijn gewend geraakt aan de zachte binnenkant, waardoor ik snel blaren krijg met andere schoenen. Met Uggs houd ik het langer vol om de hele dag te staan (op mijn werk sta ik zeker zes/zeven uur achter elkaar), maar in de zomer kun je daar niet mee gezien worden. Tijd voor iets nieuws dus. Ik laat je vandaag wat schoenen zien die ik heb gespot om inspiratie op te doen. Misschien heb jij ook nog wel een tip voor me?


Mijn stijl is super wisselend zoals je ziet. Ik houd voornamelijk van zwart en van sneakers. Het eigen merk van Asos vind ik enorm tof! Ik heb er ook Vans bij staan, maar die zou ik niet opnieuw kopen persoonlijk. Ik vind ze heel tof, maar de kwaliteit is slecht. Na een maand of drie was mijn vorige paar kapot. De Nike Rosherun's zou ik graag willen, alleen was er nog maar één maat (42,5). Dit model is blijkbaar heel erg gewild! Ook Clarks zijn gaaf. Ik heb een paar uit Madrid (lichtblauw), maar zou graag nog een paar willen. Ik houd van pastelkleurtjes, dus ook van deze lila schoenen.


En als het dan echt duur mag zijn... geef me dan maar een van bovenstaande van Net-a-Porter! Qua schoenen houd ik sowieso wel van duur, maar dit is wel duur-duur. Ik kan deze schoenen wel betalen, maar dan kan ik een maand (misschien wel twee) niet eten, haha! En tja, dan vind ik het toch belangrijker om gewoon te kunnen leven en mijn brood bij de Jumbo te kunnen halen. Als ik een vast salaris heb of ben afgestudeerd, wil ik mezelf wel iets kostbaars cadeau doen. En tot dan... ach, a girl can dream, right?! Hieronder zie je wat meer betaalbare schoenen, die ik ook enorm gaaf vind.Wat vind jij toffe schoenen? Als je iets moest kiezen voor deze lente, waar liep jij dan in?

4 opmerkingen

 1. ik heb kwijlend (bijna) naar al die schoenen zitten kijken! zitten echt plaatjes tussen!! die gympen van Nike vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ooooooook! Zo lastig te verkrijgen (en duur!)

   Verwijderen
 2. Er zitten er paar hele mooie tussen! De gympen van Nike vind ik ook het leukst voor in de lente omdat er een leuke bloemenprint opsta :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten een aantal leuke tussen, ik moet ook nog nieuwe schoenen hebben altijd moeilij!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!