Super tool: Nailpolish Corrector Pen


Waarschijnlijk ken je het wel: je nagellak zit op de ene hand perfect en op de andere hand lijkt het alsof je je potje over je nagels hebt gegooid! Ik ben zelf ook enorm onhandig met nagels lakken, maar de Kruidvat Nailpolish Corrector tool zorgt er voor dat mijn nagellak er altijd perfect uit ziet.

Kruidvat Nailpolish Corrector Pen- 2,99 euro


Hardnekkige glitternagellak? Makkie! Zelfs de meest vervelende nagellak krijgt de stift weg in een handomdraai. Daarnaast is het product ook nog eens lief voor je nagels. Er zit verzorgende olie in én het ruikt ook nog eens lekker. Is weer eens wat anders dan die stinkende nagellakremover die je gewend bent...


Als de stift niet helemaal goed meer is (de stift heeft teveel nagellak opgenomen), kun je hem verwisselen voor een nieuwe punt. Dit gaat vrij simpel.


Achterin zitten namelijk wat reserve stiftjes. Handig en fijn! Zeker na gebruik van zwarte nagellak of glitterlakken is het fijn dat je kunt wisselen. Ik vind de pen écht een aanrader! Het is zoveel preciezer dan met watjes en remover aan de slag gaan. Het is wel jammer dat er niet heel veel stiftjes ter vervanging in zitten (volgens mij drie of vier, ik gebruik hem al een tijdje) dus je moet na een poosje wel een nieuwe stift aanschaffen. Is het een onmisbaar product? Nee. Is het super handig en fijn om te hebben? Ja! Ik vind het in elk geval wel drie euro waard!

6 opmerkingen

 1. Ziet er inderdaad handig uit! Ik zou er ook 3€ voor over hebben & leuk dat je de stiertjes kan vervangen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er handig uit, ik heb nog nooit zo een pen geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord, maar wat een handig product zeg!
  Zelf ben ik ook niet de handigste met nagellak haha, dus deze stift is ideaal voor mij.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat handig, ik heb regelmatig last van randjes nagellak dus dit is dan ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!