WANTED: Maart 2014 (mijn onrealistische wishlist)


(Haha, zie net dat ik in de titel 2013 had gezet! Ik leef echt nog in het verleden! (*facepalm*))

Van links naar rechts en boven naar onder:
1. Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills- 27,95 euro
Ik zie deze zo vaak voorbij komen op Instagram en ik ben er verliefd op! Helaas vind ik het moeilijk om een kleur te kiezen. Ik wil hem heel graag, maar de blonde kleur is erg... grijs. De andere kleuren zijn weer erg donker. Ik ben er nog niet helemaal uit!
2. Narsissist palette NARS- 50 euro
Ik zag deze bij NikkieTutorials en ik vond hem meteen prachtig. Vaak mis je nét een kleurtje of een bepaalde finish (mat, glimmend), maar dit palette is helemaal compleet. Ik vind hem alleen wel echt te duur om aan te schaffen. Ik wacht toch naar maar even op het Nude palette van Essence. Ook mooi.
3. Viktor&Rolf Flowerbomb- 92,50 euro 
Hoelang ik dit parfum al wil, kan ik me niet eens herinneren. In elk geval al jáááren. Ik kan alleen niet goed afstappen van mijn geliefde Chanel Mademoiselle én deze is duur. Héél duur.
4. NYX blush taupe- Nederlandse prijs 6,95 euro
'Een prima prijs, koop hem gewoon'- ik zie het jullie denken. Helaas is het niet zo makkelijk. Ik ben speciaal naar Utrecht gegaan om de NYX in taupe aan te kunnen schaffen, maar tevergeefs. Ik kan hem nergens vinden! Alleen via buitenlandse sites is 'ie te krijgen, maar daar zijn de verzendkosten enorm hoog. Het poeder kost bijvoorbeeld 5 dollar, wat hartstikke goedkoop is, maar de verzendkosten zijn boven de tien euro. Pfff.. afwachten tot Douglas 'm weer heeft dan maar!
5. Mason Pearson borstel- prijzen vanaf 54,95 euro
Een Mason Pearson, de Rolls Royce onder de haarborstels, wil ik ook al enorm lang. De reden waarom ik hem nog niet heb gekocht, hoef ik je denk ik niet te vertellen. Een luttele haarborstel kost al gauw 100 euro. Ik ben hier enorm benieuwd naar! Het schijnt echt een verschil te maken met andere borstels (glans en minder haaruitval). Ik heb vrij veel haaruitval, dus zo'n borstel lijkt me een mooie oplossing voor de lange termijn. Maar ja, die prijs...
6. Diorshow Blackout- 33 euro
Mijn favoriete Instagrammer @eppelmos (SUPER mooie vrouw met geweldige wimpers) draagt deze mascara, zo verklapte ze onder een foto van haar. Sinds ik dat weet wil ik deze mascara ook. Haar wimpers zijn geweldig! Ook voor deze geldt: DUUR. Als er 40% korting is bij Ici Paris ga ik mijn slag staan.

Dit was mijn niet echt realistische wishlist, haha! Ik denk dat ik alles van mijn lijstje wel ga aanschaffen, maar dan over een laaaange tijd verdeeld.

Wat wil jij héél graag hebben op dit moment?

7 opmerkingen

 1. Oh die haarborstel lijkt me zo fijn! Ik heb vandaag de tangle teezer gekocht, hopen dat die ook goed is.
  Liefs Chantal van www.beautyfacts.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staan ook een paar van mijn wensen op!! haha nars palette bijv!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Ik wil zo graag de Parfum van ja'dore van Dior die is ook zo duur :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb je ebay al geprobeerd voor die nyx blush? dat nars palette wil ik ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh hele leuke wishlist is dit!! Ik wil op dit moment een aantal producten van M.A.C.
  Dat is ook aan de prijzige kant maar dat heb ik ervoor over.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prijzige wishlist, maar wie weet koop je er wat van :D mooie producten in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!