Mijn top 10 blogger irritaties

Ik heb mijn blog nu al best een tijdje. In de periode dat ik blog, ben ik op een heleboel irritaties gekomen. Zo vergeet ik mijn camera wel eens, waardoor ik een week lang niet kan bloggen over de producten die ik op de foto heb gezet. Dat is niet het enige... ik kwam tot tien punten die ik super irritant vind (maar misschien kan ik wel tot 50 komen zelfs, haha!). Benieuwd welke dat zijn? Lees dan verder...

1. Ik heb productfoto´s gemaakt, maar vergeet mijn camera mee te nemen naar Tilburg
Zoals jullie weten woon ik op kamers. Ik kom op vrijdag overdag naar huis en vertrek zondag weer. In het weekend maak ik snel foto's voor m'n blog, maar hier komt het... ik vergeet mijn camera. Argh! Een week lang zonder blogs. Geloof me, dit gebeurt VAAK.

2. Mijn blog is gepubliceerd en een dag later zie ik een super grote (spel)fout
Mijn lieve vriendinnetje Jacky wijst me er gelukkig wel eens op als er een fout op mijn blog staat. Ik maak niet heel snel een -dt fout, ik vergeet eerder een woord in een zin. Kan gebeuren natuurlijk, maar ik vind het bloedirritant. Vooral als ik er pas een dag later achter kom.

3. Ik heb foto´s gemaakt, maar er zit een grote haar op het product
Dit komt jammer genoeg ook best vaak voor. Ik heb foto's gemaakt, ben tevreden over hoe het er uit ziet op het kleine schermpje, maar op groot beeld zie je ineens een grote haar. Of stofjes. Grrrrrrrrr. Alle foto's weer opnieuw maken!


4. Met mijn ogen dicht op de foto
Ik maak niet al te vaak foto's voor mijn blog waar mijn gezicht op te zien is. Ik maak liever close-ups. Een van de voornaamste redenen daarvoor is dat ik vaak mijn ogen half open of dicht heb op de foto. Geen gezicht natuurlijk.

5. Te veel inspiratie, maar geen tijd om te schrijven.
Dit spreekt voor zich... soms kom ik op vrijdagavond ineens op heel veel leuke ideetjes voor m'n blog. Op zaterdag heb ik nooit tijd om te bloggen, omdat ik dan werk. Zondag is ook vrij hectisch, omdat ik meestal vrij vroeg in de middag al terugga naar Tilburg. Ik heb het vaak veel te druk en kan niks met mijn vele ideeën.

6. Veel tijd om te schrijven, maar totaal geen inspiratie
En andersom (dit gebeurt niet zo heel vaak): veel tijd hebben om een blog te schrijven, maar geen idee hebben waarover. Meestal weet ik wel waar ik over wil bloggen, maar soms heb je ook een-'ik moet wat schrijven maar geen idee wat dus ik doe maar iets'- momentje.


7. Mensen die reacties achter laten, maar mijn post niet hebben gelezen
Ik ben super blij met elke reactie, begrijp me niet verkeerd. Maar een reactie achterlaten met 'leuk' vind ik zo ontzettend ongeïnteresseerd staan! Dan is het helemaal duidelijk dat mijn blog jou niet interesseert, maar dat je gewoon wil dat andere mensen doorklikken naar jouw blog. Begrijpelijk, maar neem gewoon de moeite om een leuke reactie achter te laten (en de post ook daadwerkelijk te lezen).

8. Mascaravlekken/korreltjes rondom mijn ogen
Ik review best vaak mascara's en negen van de tien keer gaat het mis. Ik reinig mijn oogleden altijd met make-up remover om te voorkomen dat je vlekjes of korreltjes ziet op de foto, maar er zit altijd nog wel een super klein korreltje ergens. Dat zie je dan achteraf pas...

9. Slechte nagellakswatches 
Als ik kijk naar mijn posts van een jaartje geleden, moet ik bijna huilen. Mijn nagels en nagellakswatches waren écht verschrikkelijk. Tegenwoordig steek ik er veel meer tijd in en ik merk (vooral op Instagram, zo leuk als mensen daar reageren!) dat iedereen enthousiaster wordt als de swatches mooi zijn. Terecht!


10. Er is geen licht buiten op het enige moment dat ik tijd heb om foto's te maken
En om mee af te sluiten, mijn grootste irritatie. Ik heb niet vaak tijd om foto's te maken, dus moet altijd maar hopen op goed licht. Soms is het zó donker buiten dat mijn camera op iso800 springt (super slecht licht). Zeg maar dag tegen je foto's...

Tijd voor jullie om te klagen! Zijn er punten herkenbaar? Wat is jouw grootste irritatie?

11 opmerkingen

 1. Ohhh die laatste zo herkenbaar! Gelukkig is het nu steeds langer licht (waar ik erg blij mee ben!) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en herkenbaar artikel! Ik heb er ook een hekel aan wanneer ik foto's wil maken en het gewoon te donker is, grr. Verder vind ik het ook niet fijn als mensen mijn blog gebruiken om te spammen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha heel herkenbaar! Vooral het ´veel tijd, geen inspiratie´ en ´veel inspiratie, geen tijd´ gedeelte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg herkenbaar! De foto's van mij moet ook altijd perfect zijn dat ik ze soms 10keer opnieuw doe :-/
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, die laatste is zo herkenbaar! Nu gaat het beter, maar in de winter, als het snel donker is, is het meestal al veel te donker voor foto's als ik thuiskom van school... Dan zijn de enige mogelijkheden woensdagnamiddag en in het weekend, maar ja... Ik herken ze (bijna) allemaal, leuke post!
  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig woon ik maar op één locatie, anders zou het bij mij ook constant fout gaan met alles vergeten. Als foodblogger is vooral de laatste erg herkenbaar, ik maak mijn avondeten regelmatig al in de middag, omdat er 's avonds geen licht meer voor is. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik moest hier wel om lachen hoor. Nummer tien heb ik ook weleens last van, heb je een keer tijd om veel foto's te maken is het licht slecht.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er zitten echt veel herkenbare punten tussen. Vooral de laatste inderdaad, maar ook die van 'te veel inspiratie maar geen tijd'.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!