Mijn wishlist april/mei 2014

Hoe grappig om te zien, mijn wishlist van maart is gewoon één van de meest bekeken blogs van de afgelopen twee maanden! Ik heb daarom besloten nog een keer een wishlist artikel te doen. Ik heb een paar producten uitgekozen waar ik 's avonds over droom (haha). Twee daarvan zijn hetzelfde gebleven. Kijk je (en kwijl je) mee naar m'n wishlist? 


1. Mason Pearson haarborstel

Op tweede paasdag zag ik hem dan eindelijk in het echt: een Mason Pearson haarborstel. Het was een kraampje van een kappersgroothandel. Ze vroegen 40 euro voor de borstel. De verpakking was zo'n beetje overleden, maar dat maakte me niet uit. Ik twijfelde zo erg en heb hem uiteindelijk laten hangen. Veertig euro voor een borstel?! Al was het een super goede koop, ik kon het niet. Ik heb wel echt super veel spijt, dus ik ga snel kijken wanneer de groothandel weer in Gorinchem te vinden is. Ik móét en zal hem hebben!

2. Anastasia Dipbrow Pomade in Blonde

Voor wie mij volgt op Instagram: jullie weten inmiddels dat ik een Brow Powder van Anastasia heb gekocht. Ik had nog maar net mijn pinpas doorgehaald of ik zag dat ze ook de dipbrow verkochten. Slik... Ik zag hem, maakte een swatch en was verkocht. Al m'n twijfels over de kleur waren op slag verdwenen. Ik moet nog even nadenken of ik de Dipbrow ga kopen (zeker omdat ik net een dure Brow Powder heb gekocht), maar hij staat in elk geval hoog op mijn wishlist!

3. Guerlain Lingerie De Peau Beauty Booster

Toen ik de review van Misslipgloss zag van dit product, MOEST ik hem gewoon hebben. Zoek de review vooral even op via Google. Hij ziet er zo mooi en perfect uit, aaaaaah... ik heb er afgelopen maand naar gezocht in Utrecht, maar kon hem nergens vinden. Misschien ga ik deze van mijn eerste freelance salaris kopen, haha!

4. Jil Sander Sun Delight

Dit is mijn favoriete zomergeur, hmmm! De grote fles (100ml) is op dit moment 24,95 euro bij Douglas. Tja, dat koopje kan ik niet laten gaan...

5. L'oréal Youth Code Luminizer

Sla ik niet een beetje door met al m'n anti-age producten? Haha! Ik gaf deze Luminizer een tijdje geleden aan mijn moeder en besloot hem zelf een keertje te proberen. Gewoon, omdat ik elk mogelijk bestaand product op aarde geprobeerd wil hebben. Ik was zó verbaasd over het resultaat! Een grauwe, grijzige huid wordt helemaal stralend! Wow! Je krijgt er zo'n mooie gezonde gloed van, dat ik hem ook graag wil kopen. Tot die tijd gebruik ik hem van mijn moeder... sorry mam!

6. Zoeva Brow brush

Deze lijkt me zo perfect! De haartjes zijn kort waardoor je fijne, strakke lijnen kunt zetten. Na al die tijd dat ik mijn wenkbrauwen doe, heb ik hét perfecte kwastje nog niet gevonden. Ik denk dat deze dicht in de buurt komt. Via Nederlandse websites is hij helaas vaak uitverkocht en via Zoeva.de liggen de verzendkosten vrij hoog. Hmm, nog even geduld voor deze dus.

7. Dior Transat Highlighter

Uit de nieuwe collectie van Dior: de transat highlighter. O-M-G. Ik denk niet dat dit product nog uitleg nodig heeft...

Wat staat er deze maand op jouw wishlist?

4 opmerkingen

  1. Leuke wishlist! De guerlain lingerie de peau beauty booster zou ik ook graag eens proberen ook al vele goede reviews van gelezen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hele goede wishlist!! tja die van mij is ook vrij lang!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alweer een leuke wishlist. Ik heb een lijstje die aardig lang is, maar ooit zal ik alles hebben. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!