MY SUMMER ESSENTIALS

Het zonnetje begint dit jaar lekker vroeg met schijnen! Ik houd er heel erg van om lekker buiten te kunnen zitten. Over een maandje ga ik zelfs naar Portugal! Met het weer verandert ook de inhoud van mijn tas en de producten die ik gebruik. Het zonnetje vraagt niet alleen om luchtigere kleding, maar ook om andere verzorgingsproducten. Vandaag laat ik je mijn summer essentials zien: dingen waar ik niet zonder kan in de zomer...
Bij Primark kocht ik deze suuuperleuke slippers. Ik had ze al met bruintinten (van 1 jaar geleden), en zag ze ook dit jaar weer hangen. Een paar slippers kan niet ontbreken in mijn zomergarderobe.

Primark slippers- 10 euro


De drie bovenstaande lakjes zijn mijn favoriet als de zon schijnt. Het mag allemaal wat minder donker zijn. De bloemenbandjes zijn trouwens haarelastieken. Heel vrolijk om een knot of staart! Ik draag ze ook wel eens gewoon om mijn pols, om een saaie outfit op te leuken.

Elastieken met madeliefjes- 2,99 euro per stuk via New Look
Essie Mint Candy Apple- 9,99 euro
Essie She's Pampered- 9,99 euro
Essie Go Ginza- 9,99 euro


Een zwaar parfum is niet echt geschikt in de zomer. Daarnaast kan parfum ook voor vlekken op je huid en kleding zorgen. Ik kies daarom liever voor een waterige spray met een lekker geurtje. Pure Seduction van Victoria's Secret bijvoorbeeld! Deze verleidelijke en superzoete geur is heerlijk fris. 

Victoria's Secret Pure Seduction Body Mist- 12,99 euro


Ook al is het verleidelijk om zonder bescherming in de zon te gaan zitten, is het super belangrijk om je in te smeren. Je voorkomt verbranden en daarmee ook beginselen van huidkanker en pigmentvorming. Een paar keer per dag smeren voorkomt dus een hoop ellende en kost je maar even! En hey, als je ergens niet bij kunt, heb je ook nog een goede reden om een knappe jongen aan te spreken. Ik gebruik deze van Byron Bay (mijn favoriete merk als het om zonbescherming gaat). Hij ruikt heerlijk!

Byron Bay lotion spf 30- 16,99 euro


Als het je even te heet onder de voeten wordt (of op je gezicht), spray je met de brumisateur van Evian. Ik heb een miniverpakking, maar ga voordat ik op vakantie ga absoluut nog een grote fles inslaan. Deze mist  met mineralen verfrist je gezicht zonder dat je kletsnat wordt. Ook geschikt voor een verfrissingsmomentje over je make-up heen dus!

Evian Brumisateur- 6,09 euro via Etos


Als je 's avonds uit de douche stapt na een dagje zonnen, voelt je gezicht soms heel droog aan. Tijd voor een verwenmomentje! Dit masker van Van der Hoog is mijn favoriet. Hij prikt niet en werkt kalmerend en verzachtend. Speciaal voor een baby zacht én zongebruind huidje.

Welke producten kun jij niet missen als het zonnetje schijnt?

5 opmerkingen

 1. Ik vind die slippers heel erg leuk! Die VS body mist is heerlijk en die Essie nagellakjes zijn ook erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die slippers zijn echt prachtig,
  En Lekker zomers :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De slippers zijn erg mooi & de lakjes! Body mist gebruik ik ook altijd in de zomer dat kan ik niet missen ;-) X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!