Nieuwtje: Victoria's Secret vanaf nu te koop bij John Beerens!!


Wauw! Vanmorgen kreeg ik een mailtje binnen met als onderwerp 'Victoria's Secret x John Beerens'. Huh? Ik dacht bijna dat het een foutje was! Maar hoe tof is dit: John Beerens Webshop verkoopt vanaf nu Victoria's Secret! Ik vind het echt geweldig nieuws. Ik hoef niet meer naar Schiphol voor m'n lekkere bodymists. Ik kan er op de fiets naartoe als ik zou willen, want John Beerens zit in Goirle. Als ik daar geen zin in heb, kan ik het vanuit m'n luie stoel bestellen op de website. Amazing!! Ze verkopen ook bodymists die niet in het standaard assortiment behoren. Héél tof!

Als je een kijkje gaat nemen, kan ik je Sensual Blush, Such A Flirt, Pure Seduction en Midnight Dare aanraden.

Wat vinden jullie van het nieuws? Wat is jullie favoriete VS geur?

5 opmerkingen

 1. Leuk! Heb het nog nooit een geprobeerd een victoria's secret bodymist :-/
  Wel al veel Goeds van gehoord!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook echt eens aan de bodymists van Victoria Secret gaan snuffelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd: http://sarayacallewaert.blogspot.be/2014/04/verry-inspiring-blogger-award.html#more
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!