Shoplog: Kruidvat 75% korting op UA artikelen!


Woohoo! Bij Kruidvat heb ik gisteren even lekker geshopt voor (bijna) niks! Sinds twee weken is de opruiming van de UA (uit assortiment) producten in volle gang en daar heb ik wat producten van gekocht. Je zult je verbazen over het bedrag dat ik heb betaald! Let op voordat je naar het Kruidvat gaat: de actie van Gosh make-up loopt via een speciale kortingscode die niet zichtbaar is als actie in de winkel. Mede hierdoor is deze actie niet in elk filiaal geldig.

(Ik heb voor deze blog een andere camera gebruikt dan normaal. Op sommige plekken op de foto heeft 'ie niet helemaal goed scherpgesteld. Sorry!)


Ik kocht vrij veel producten van Gosh omdat deze écht extreem veel afgeprijsd zijn (ik ben vergeten wat kwasten op de foto te zetten en heb zelfs al wat dingen weggegeven). Ik betaalde voor al deze producten afgerond 65 eurocent per stuk. Niet te geloven toch?!Als eerste een bronzer en een blush. Ik ben niet zo heel tevreden over Peachykeen van Mac, dus ik zoek een waardige vervanger. Deze blush in 43 Flower Power bevalt me tot nu toe goed. De kleur blijft lang zitten, dat vind ik het belangrijkst aan een blusher. De bronzer is een cadeautje voor iemand (ik zeg lekker nog niet voor wie!) Dan nog een concealer met kliksysteem, mascara en eyeliner. Ik heb alle drie de producten nu twee keer gebruikt en ze bevallen goed! Vooral de mascara bevalt goed- het gebeurt niet vaak dat ik daar heel enthousiast over ben. De concealer is heel licht, maar wel wat gelig. De eyeliner heeft een vilten stiftje. Heel prettig.


Als laatste nog twee conditioners van Gliss Kur. Ze waren al afgeprijsd en kwamen uiteindelijk ook op een prijs van 63 cent. OMG! This is why i love shopping, haha. In totaal was ik iets van 8,50 euro kwijt terwijl je dat normaal voor één product van Gosh betaalt.

Heb jij de afgeprijsde producten al gespot?

5 opmerkingen

 1. Super dat je zoveel fijne producten hebt kunnen scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is nog eens lekker shoppen! Je hebt mooie producten kunnen scoren :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die GOSH producten zijn zooo gaaf <3
  Dat is inderdaad nog n's lekker shoppen zeg, hihi! XX Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik hou van korting! Leuke dingetjes heb je gekocht, ik ga morgen snel naar de Kruidvat even een kijkje nemen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh..leuke shopblog :) & leuke korting op gosh :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!