100% natural drankjes via Action


Op een blog (vraag me niet welke) zag ik iets over deze 100% natural drankjes. De reacties waren zo enthousiast dat ik ook erg benieuwd werd. Ik was een paar dagen geleden bij Action en nam drie verschillende mee. En, wat vind ik van deze natuurlijke drankjes?

100% natural drankjes via Action- nu in de aanbieding voor 0,85 euro


De verpakking is vrolijk, maar ook duidelijk. De ingrediënten staan er duidelijk op. Ik vind dat fijn, zo zie je in één oogopslag wat het is zonder dat het in vage termen op de achterkant wordt aangegeven.


Caribbean Queen! Hier zit heel veel fruit in, maar ook ginger (gember). Dit heeft best een overheersende smaak. Toen ik deze dronk, merkte ik dan ook dat ik iets niet zo heel lekker vond. Dat was de gember. Het is niet overheersend, maar ik vind het niet zo lekker. Ik zou deze denk ik niet opnieuw kopen. Los van de gember is 'ie heerlijk. Als je gember wel lekker vindt, is het een aanrader.


La Vida Loca! Kokosnoot en veel fruit. Tja, dit kon bij mij niet misgaan... dit drankje vind ik zo lekker! Je proeft wel duidelijk dat het kokoswater is. Als je kokos niet lekker vindt, is het niks voor jou. Het is enorm zoet en bevat jammer genoeg de meeste calorieën.


The Green Mile (wat een leuke namen en verwijzingen!). Deze bevat spinazie, kiwi, netel, munt en verder wat groen fruit. Deze smaakt lekker fruitig. Je proeft niks van de netel en spinazie, maar wel van de munt. Ik ben zelf geen fan van munt, maar in dit drankje vind ik het verfrissend. Lekker!


Caribbean Queen bevat 57 calorieën.


The Green Mile bevat 50 calorieën. Een gezond drankje dus!


La Vida Loca is, zoals ik al eerder noemde, de minst gezonde van de drie. Jammer.

Ik ben helemaal fan van deze heerlijke drankjes! Gekoeld zijn ze het lekkerst, vooral op een warme zomerdag. Ik ben alleen niet echt fan van de gember in Caribbean Queen, voor de rest vind ik ze heerlijk. Like!

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!