Catrice UA (uit assortiment): wat je nog snel moet kopen


Deze week is de sale van Catrice begonnen bij Kruidvat. Voor sommige producten betekent dat dat ze niet meer terugkomen in die specifieke kleur. Andere producten komen helemaal niet meer terug. Ik laat je vandaag mijn aanraders zien die je met 50% korting kunt scoren. Wat moet je echt nog inslaan nu het nog kan? Check het vandaag!





Ten eerste: de Prime&Fine oogschaduwbasis. Je ziet hierboven eigenlijk meteen waarom. Met gebruik van de basis zijn matige oogschaduwkleuren ineens véél intenser qua kleur. Daarnaast blijft je oogschaduw veel beter zitten met de primer. Hij kost nu nog maar twee euro, weinig geld voor goede kwaliteit! Ik vind het echt een aanrader. Iedereen is altijd heel positief over die van Essence, maar die vind ik vlekkerig en oranje. Deze is kleurloos en kost nu twee euro.




Als tweede de Light Reflecting Concealer. Ik houd van deze! De kleur is wel rozig, niet geel. De concealer dekt goed en kruipt niet in de fijne lijntjes (dat gebeurt bij mij heel snel). De kleur is ook mooi en prima geschikt voor dames met een hele lichte huid. Ik vind het jammer dat deze uit het assortiment gaat, maar er is nog wel een kleur die er enigszins op lijkt. Deze kost nu twee euro.


Er gaat een kleur uit bij de Crushed Crystals lijn (roze-paars, dus niet deze van de foto). Deze lakken zijn super mooi! Kwalitatief zijn ze ook een stuk beter dan de gewone lakken van Catrice, dus die zou ik zeker meenemen. Love it. Deze zal op 1,50 euro komen.


Ok, excuses voor deze armoedige foto. Het kwastje ziet er ook slecht/vies uit in het echt. Dit kwastje van Catrice gebruik ik bijna elke dag voor mijn wenkbrauwen. Het hele dunne kwastje gebruikte ik voor concealer, de andere kant voor m'n wenkbrauwpoeder. Hij is zo fijn! Deze gaat jammer genoeg ook uit het assortiment, ik baal er echt van! Dit kwastje zal nu 1,30 euro kosten.

Wat ik trouwens niet mee zou nemen:
1. Alle 'gewone' Ultimate Nail Lacquers. Ik vind de kwaliteit verschrikkelijk!
2. Catrice Blush Tint. Het werkt gewoon niet optimaal. Het leek een tijdje leuk, maar vlekt enorm en ziet er niet natuurlijk uit.

Ga jij nog iets scoren?

3 opmerkingen

 1. Ik baal er zo ontzettend van dat de oogschaduwbasis er uit gaat. Ik heb al een back-up gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik de oogschaduwbasis van Essence , als de prime and fijne primer in zo een potje van catrice er maar niet uit gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal ook eens gaan kijken voor de oogschaduwbasis van Catrice ben ik eigenlijk Wel benieuwd naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!