IT'S MY BIRTHDAY! cadeautjes+kletsen

Wihooeee! Ik ben jarig vandaag! Het klinkt cliché, maar dit jaar is zó snel gegaan. Precies een jaar geleden ben ik in Tilburg gaan wonen. Nu, in de 'zomervakantie', ben ik weer even thuis bij mijn ouders, mede om mijn verjaardag te vieren. Voor vandaag (ik schrijf deze blog niet op 15 juli zelf, maar eerder) zijn er al wat plannen, maar die staan nog niet helemaal vast. Ik vier mijn verjaardag 's avonds omdat mijn vader overdag moet werken. Morgen zijn mijn moeder en zus wel vrij, dus gaan we iets leuks doen. Jeej! Ik heb trouwens eindelijk een witte chocolade/frambozen cheesecake gemaakt. Ik vond het recept op een blog (hoe leuk is de blogwereld eigenlijk, ik kijk altijd met veel plezier naar andere blogs en heb er ook echt iets aan!). Ik laat je nog weten of 'ie lekker was, misschien kan ik het recept met wat foto's plaatsen.Wat cadeautjes betreft, ik weet grotendeels al wat ik krijg. Ik houd niet echt van verrassingen namelijk. Ik heb van mijn moeder een sportschoolabonnement gehad. Het klinkt eigenlijk best gek dat ik dat van mijn moeder kreeg, maar ik ben niet verplicht om te gaan, haha! Ik wilde het zelf graag, 'mijn' sportschool is namelijk nogal duur. Je betaalt 135 euro voor 3 maanden, een aardig bedrag. Dit heb ik van haar gekregen. Ontzettend lief dat ze zoveel wilde bijdragen. Normaal gesproken word ik niet zo verwend, haha.Van mijn zus krijg ik slippers die ik zelf heb uitgezocht en wat kleine dingetjes die ik nog niet weet. Van mijn vader krijg ik een oplader voor onderweg voor mijn iPhone en iPod. Ook deze heb ik zelf uitgezocht, triest eigenlijk. Van mijn oma's, tante's en ooms krijg ik meestal gewoon geld. Helemaal niet erg, dat kan ik best gebruiken met uitzicht op aankomend studiejaar. Ik ben namelijk niet helemaal op tijd afgestudeerd, wat me volgend jaar enorm veel geld gaat kosten. Ik had voor volgend jaar ook een behoorlijk dilemma: óf ik ga mijn kamer uit en bespaar veel geld, óf ik moet héééél veel werken (en helaas ook lenen) om op kamers te kunnen blijven wonen. Ik kies voor dat laatste, maar ik weet nog niet hoe zwaar het gaat worden. Ik weet wel dat ik mijn 'eigen' plekje erg zou missen! Ik moet er nog eventjes niet aan denken. Het leven als 21-jarige wordt dus écht volwassen, haha.Wat gaan jullie doen vandaag?

5 opmerkingen

 1. Gelukkige verjaardag! Leuk dat je een abonnement van de sportschool hebt gekregen. Ik weet eigenlijk ook altijd op voorhand wat ik van cadeautjes ga krijgen. Ach, zo geven mensen je tenminste iets waar je iets aan hebt, toch? Geniet van deze dag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne dag toe vandaag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd !! Maak er een leuke dag van

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van!
  Ik kies ook meestal me verjaardags geschenken :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!