Review: Kiko Milano oogschaduws in 134 en 139Oh oh, wat heb ik spijt dat ik toen ik in Londen was niet even bij Kiko naar binnen ben gegaan. In Portugal kocht ik deze oogschaduws (en meer) die me super goed bevallen. Een tijdje geleden dus, ik was ze bijna 'vergeten' terwijl ze al in mijn dagelijkse routine zitten. Ik kocht een roze highlighter en een donkerbruine oogschaduw.

Kiko oogschaduws- 2,99 euro via Kiko Portimao Aqua

Oh man, wat haat ik het toch als iemand al met zijn vingers in een doosje heeft gezeten (check de bruine kleur). Los daarvan: ze zijn zó mooi! Zoals je ziet zijn ze niet mat, maar hebben ze glans en glittertjes. Ik draag best vaak matte oogschaduw, maar dit vind ik vaak ook wel mooi. Voor alle duidelijkheid: de roze oogschaduw gebruik ik niet als oogschaduw. Ik gebruik deze op mijn wangen als highlighter.

De verpakking is mat met daarop het logo. De doosjes zijn niet erg stevig, die van de roze kleur is inmiddels overleden. Ik zou ze dus niet in je tas laten slingeren.
Bam! Zoveel pigment zit er in deze oogschaduws, en dat voor maar 2,99 euro. Ik heb geen primer gebruikt bij deze oogschaduws. Ik ben behoorlijk onder de indruk. Ze blijven goed zitten de hele dag. Ik heb enorm veel spijt dat ik niet veel meer heb gekocht bij Kiko, haha. Alle producten bevallen me heel goed! Ik vind de prijs-kwaliteit van deze oogschaduws al helemaal goed.Ze zijn 1,20 euro duurder dan die van Essence, maar de kwaliteit is geweldig. Als je in het buitenland komt, zou ik zeker even gaan kijken bij Kiko.

Heb jij iets van Kiko in je bezit?

4 opmerkingen

 1. Wauww de pigementatie is super!
  Mooie kleuren ook!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. KIKO is zo'n mooi budgetmerk, je zou echt niet zeggen dat het zo goedkoop is! Ik vind deze oogschaduw prachtig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kleuren! Ik ken het merk Kiko niet, maar het ziet er goed uit.

  Liefs x
  www.blogbymerdjelin.nl
  (Doe jij al mee met de winactie op mijn blog? Maak kans op een Tangle Teezer!)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!