Swatch: Essie Spin The Bottle


Vandaag maak je kennis met een van de mooiste nagellakken die ik op dit moment in bezit heb (vind ik zelf). Hij is al 'oud' in de collectie, een maand of drie/vier. Ik heb het over Spin The Bottle, dé kleur die overal bij past, maar dan ook echt overal.

Essie Spin The Bottle- 9,99 euro via Etos

Als je meer wil weten over de kwaliteit van de nagellak van Essie, raad ik je aan om even te kijken bij de tags rechts op de hoofdpagina. Daar staat 'Essie' bij met uitgebreide reviews en verhalen over wat ik er van vind. Even in het kort: de kwaliteit is fantastisch. Ik wil geen andere lak meer dan Essie. Dit omdat ze lang blijven zitten, enorm fijn lakken, het kwastje is breed en ja... Alles is er perfect aan.

Deze kleur vind ik zo mooi omdat 'ie werkelijk overal bij past. Het staat als een hele nette manicure, maar dan zonder dat overdreven witte randje. Je handen zien er meteen mooier, frisser en verzorgder uit met deze natuurlijke kleur. Het is 'my nails but a whoooooole lot better'. Ik weet overigens niet hoe lang 'ie nog verkocht gaat worden. De meeste limited editions worden afgeprijsd en komen niet meer terug. Ik hoop dat deze kleur nog lang verkrijgbaar is, want ik ben gróót fan!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!