Swatch: Max & More Taupe nagellak (Action)


Bij Action is er nu een aanbieding waardoor de nagellakken nog maar 0,39 euro kosten. Wow! Dat is geen geld. Als de kwaliteit nu ook nog eens verrassend blijkt te zijn, is het helemaal een koopje. De kleur 'taupe' vond ik in elk geval al mooi. Vandaag laat ik hem je zien!

Max&More Long Lasting nagellak in Taupe- 0,39 euro via Action

Ps. Let niet op de verpakking, die is om te huilen.


De verpakking is vrij basic. Ik begrijp wel dat Action een kartonnetje om hun producten wil (verhoogt de drempel tot stelen), maar mooi is het niet echt. Het kwastje is vrij korte en niet heel breed. De nagellak is qua substantie heel dun. Meerdere laagjes aanbrengen is dus gewenst.
Een kort bedankje aan mijn 'handmodel', haha. Ik kon namelijk geen swatches op mijn eigen nagels maken aangezien die bijna allemaal zijn afgescheurd. Op de foto draagt ze vier lagen en dat is veel. De lak is zo dun dat hij bij twee lagen nog behoorlijk doorschijnend is. Los daarvan vind ik hem wel heel mooi! De kleur is mooi op te bouwen.

Jammer genoeg drogen de laagjes niet heel snel. Één laag gaat prima, twee lagen ook, maar bij meer lagen droogt de lak érg langzaam. Deze nagellak vraagt aardig wat van je geduld. Hij blijft niet heel lang goed zitten, na twee dagen is het mooie er van af. Dus ja, wat vind ik er van? Het lange drogen is jammer, de houdbaarheid valt tegen máár het resultaat en de kleur zijn wel mooi. Geen overtuigende aanrader, maar een leuke kleur om te hebben.

5 opmerkingen

 1. Het is jammer dat er zo veel laagjes nodig zijn, maar de kleur is wel prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat de lak zo dun is, maar hij is wel erg mooi vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje,alleen spijtig van de dekking & de droogtijd :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de vele laagjes en de droogtijd, daar heb ik namelijk echt geen geduld voor! Het is wel een mooi kleurtje. x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!