Favorieten: augustus 2014

De maand augustus is nog niet voorbij (hoewel het qua weer al bijna december lijkt, haha!), maar ik laat je vast mijn favorieten van de afgelopen vier weken zien. Het is niet alleen maar make-up dit keer! Kijk je mee?


Ik mocht van Egosketch (via Eenkadovoor) een hoesje bestellen. Het is een afbeelding van Humorchic getekend door Alexsandro Palombo. De kwaliteit is heel mooi! Het wit loopt perfect in elkaar over en omdat het een mat hoesje is, glipt 'ie niet zo snel uit je handen. Ik ben blij!


Dit massagehart van Lush vind ik geweldig! Die geur is zo lekker. Je kon er twee dagen geleden al wat meer over lezen in mijn review in de mix. Hij heet Strawberry Feels Forever en kost 9,99 euro. Ik ga deze zeker opnieuw kopen!


Nepwimpers van Kruidvat! Ik vind de natural heel mooi. Opplakken blijft een beetje lastig, maar als ze eenmaal zitten... het is een redding voor mijn per-ongeluk-afgeknipte wimpers.


Van Kruidvat kreeg ik deze drie lippenstiften (het zijn nieuwe testers, deze kleuren gaan er uit). Ik vind ze prachtig! Vooral de cherry kleuren zijn favoriet. Niet super dekkend, maar mooi glanzend. Ik vind heel dekkende lipsticks niet heel prettig, ik voel me dan toch een beetje bekeken. Geen idee hoe dat komt en waarom het me überhaupt boeit, haha, maar het is gewoon dat gevoel.


Kruidvat wenkbrauwstrips! Alwéér Kruidvat, ik hoor het je denken. Dat krijg je er van als je zo vaak aan het werk bent.. haha! Ik koop veel meer dan normaal, omdat ik zovaak in de winkel ben. Ik vind deze het allerfijnst. Ik haat het om met een pincet in de weer te gaan, dat duurt mij allemaal veel te lang. Het is wel even heftig voor mijn gevoelige huid, maar daarna heb ik weer een week goed gevormde wenkbrauwen!


Uiteraard kan de MSF van Mac niet ontbreken! Dit is Soft&Gentle. Sinds ik hem heb, draag ik hem elke dag. Ik vind het wel jammer dat 'ie zo snel van m'n gezicht lijkt te verdwijnen.


Ook de Wonder'Full mascara vind ik heel fijn. Het langetermijneffect van de arganolie moet ik nog goed testen, maar voor nu is 'ie erg fijn.

Wat zijn jouw favorieten deze maand?

3 opmerkingen

  1. Leuke producten, die nepwimpers moet ik nog eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten!
    De waxstrips voor de wenkbrauwen ben ik wel nieuwsgierig naar :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!