Gosh herfst/winter: nieuwe producten

Gosh is zo'n merk waar ik heel veel van houd, maar te weinig over schrijf. Ik merk ook dat mensen niet snel geneigd zijn iets van Gosh te proberen. Hoewel het merk al 25 jaar bestaat, is het niet zo bekend als bijvoorbeeld Maybelline en L'oréal. Jammer vind ik het! Ik vind het stiekem ook best leuk dat Kruidvat de enige is die Gosh verkoopt (en dat ik de make-upstelling van Gosh om mag bouwen), dat maakt het toch een soort lievelingetje van me, haha. Er komen wat nieuwe producten aan en ik laat je mijn favorieten zien!Een dubbele mascara! Yeaaah, hoewel veel mensen er niet weg van zijn, vind ik het geweldig. De ene kant is wat minder dik dan de andere, dus je kunt zelf kiezen welk effect je wil. De Double Precision mascara gaat 10,99 euro kosten.


Nog een nieuwe mascara! Dit is de Crazy Volume mascara. Ik vind de mascara's van Gosh heel fijn, dus ik denk deze ook. Prijs: 11,49 euro

Mooie lipsticks! Deze kleuren zijn echt iets voor het najaar. Zeker de eerste is prachtig. De lippenstiften kosten 9,49 euro per stuk.
Wenkbrauwgel! Ik heb er nu een van Catrice, maar die vind ik best donker. Deze is grijsbruin, dus hopelijk iets minder warm. Deze gaat 8,29 euro kosten.


Er komen ook drie nieuwekleuren lippotloden. Deze in Cardinal Red vind ik het mooist! Prijs: 7,79

Stardust nagellak. Deze glanzende nagellak gaat 7,29 euro kosten.

Ik ben erg benieuwd naar de collectie! De prijzen zijn misschien niet heel erg budgetproof, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Ik ben het meest benieuwd naar de nieuwe mascara's en lipstickkleuren.

En, wat vind jij van de collectie? Zit er iets voor je bij?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!