Gosh nieuwe lipsticks winter 2014Een tijdje geleden liet ik jullie de nieuwe collectie van Gosh al zien via een persbericht. Leuk, maar het is veel leuker om de producten zelf te gebruiken en te kunnen laten zien. Ik heb een paar van deze producten getest en vandaag zijn de lipsticks aan de beurt. Ik heb de kleuren Romance, Nude en Yours Forever en ik kan niet wachten om ze te laten zien...

Gosh lipsticks autumn/winter 2014- 9,49 per lipstickZoals ik al zei heb ik drie kleuren. Het is een collectie voor de winter, maar ik vind de kleuren niet echt seizoensgebonden. Ik vind ze zelfs vrij zomers! Nude is -vanzelfsprekend- een nude-tint die een 'my lips but better' gevoel geeft. Romance is een hele koele roze tint die goed bij een lichte huid past. Yours Forever is een rode kleur met een roze tintje die bij alle huidskleuren mooi zal staan.


De lipsticks zijn zacht als boter en mooi gepigmenteerd. Nude is perfect als je een lichte huid hebt, dit is dan ook een favoriet van me geworden. Romance is lastig, want erg koel. Met een dun laagje is 'ie wel mooi. En tja, Yours Forever is nu Mine Forever... wat een prachtkleur! Het fijne is dat je daarmee ook je lippen groter kunt laten lijken. Top, want ik heb een hele smalle mond.


Hierboven alle swatches op mijn lippen. Nude en Yours Forever vind ik echt geweldig! Romance vind ik wat minder, misschien is het mooi als je van jezelf erg bleek bent en je lippen niet zoveel pigment bevatten (niet heel rood zijn van zichzelf). Voor mij vond ik het op het randje, het komt jammer genoeg een beetje ordinair over.

Ik ben al jarenlang fan van de lipsticks van Gosh. Ze zijn niet te glanzend, niet te mat, ruiken niet naar muffe oude lippenstift en brengen prettig aan. Ze blijven goed zitten, maar eten of drinken overleven de lipsticks helaas niet. De prijs vind ik aan de hoge kant, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Daarnaast is Gosh regelmatig in de aanbieding. Ik zou zeggen: scoren maar!

5 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes zeg! Gosh is echt een geweldig merk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gosh is een heel fijn merk deze kleuren zijn erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Romance vind ik niet zo mooi :)!
  De andere twee wel <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Romance valt inderdaad een beetje tegen. De andere kleurtjes vind ik wel echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!